Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. március 4-10.

 1. Március 4-én (hétfőn) 18 órakor énekkari próba lesz a közösségi te­rem­ben.
 2. Nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés lesz templomunkban március 3-tól 10-ig. Hozzuk el tartósélelmiszer adományunkat a templomba és tegyük az arra kijelölt helyre. Köszönjük előre is az adományokat!
 3. Templomunk búcsúja március 19-én (kedden), 17 órakor lesz. A szentmise főcelebránsa és szónoka Dr. Tóth Tamás a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára lesz.
 4. Zarándoklatot szervez Pécsre április 13-án, szombaton, a soltvadkerti Plébánia. Indulás reggel 6 órakor, érkezés este 7 óra körül lesz. A zarándoklaton szentmise lesz a székesegyházban, megtekintésre kerül a TV torony, illetve idegenvezetővel és kisvonattal Pécs nevezetességei. Jelentkezni a zarándoklatra Soltvadkerten a sekrestyében vagy a Plébánia irodáján lehet a 14.000 Ft-os részvételi díj befizetésével.
 5. Az idei csíksomlyói pünkösdi búcsúra zarándoklat szerveződik. Részleteket a hirdetőtáblán és az elvihető ismertetőn találunk.
 6. Hálásan köszönöm a Testvéreknek:
  • a nagyböjti lelkigyakorlatunk előkészületeiben, a vendéglátásban és egyéb teendőkben való segítséget.
  • a közösségi terem takarítását, előkészítését az elsőpénteki szentségimádásra, és az Oltáriszentség őrzésének vállalását.
 7. Köszönöm a Kármelita Közösségnek és Pedagógusainknak az elmúlt két hétben tartott keresztúti ájtatosságok imádságainak végzését.
 8. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Kornélia, Frigyes, Nelli, Mirkó – Kázmér, Lúciusz, Zorán, Nolen – Adorján, Adrián, Olívia – Leonóra, Inez, Felicitász – Tamás, Tomaj, Ubul – Zoltán – Franciska, Fanni, Domán, Dominik – Ildikó, Emil, Melissza, Etele) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás