Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. március 25-31.

  1. Március 25-én (hétfőn) 18 órától lesz megtekinthető a kiskőrösi Művelődési Központ színháztermében a Most vagy soha!című történelmi film. Jegyeket a vetítés napján reggel 8 órától vásárolhatunk ugyanitt.
  2. Március 26-án (kedden) és 27-én (szerdán) 18 órakor énekkari próbák lesznek.
  3. A szokásoknak megfelelően Nagycsütörtök, Nagypéntek és Nagyszombaton reggel 8 órától az este 6 órai szertartás kezdetéig gyóntatás lesz a kalocsai Székesegyházban.
  4. Március 25-én (hétfőn) lenne Urunk születése hírüladásának (Gyümölcsoltó Boldogasszony) fő­ün­ne­pe. Tekintettel arra, hogy idén nagyhétfőre esne a főünnep, ezért április 8-ra (hétfőre) helyezték át. A szentmise ezen a napon este 18 órakor lesz, melyben lelki adoptálást is végzünk. Kérjük, aki sze­retne ígéretet tenni, az jelentkezzen a sekrestyében vagy hivatali időben a Plébánián. A lelki adoptálásról bővebben a www.lelkiadoptalas.hu oldalon és a templomi kisasztalról elvihető ismertetőkön találunk információkat.
  5. Az idei csíksomlyói pünkösdi búcsúra zarándoklat szerveződik. Részleteket a hirdetőtáblán és az elvihető ismertetőn találunk.
  6. Hálásan köszönöm a Ferences Világi Rend Szent Pióról és Teréz anyáról nevezett Közösségének a pénteken tartott keresztúti ájtatosság imádságainak végzését; valamint a Testvéreknek a segítségét a templombúcsú előkészületeiben.
  7. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Gábor, Karina, Miléna – Irén, Írisz, Irina, Málna – Emánuel, Larissza, Manuéla, Lara – Hajnalka, Lídia, Alpár – Gedeon, Johanna, Hanna, Maja – Auguszta, Jónás – Zalán – Árpád, Benő, Bence) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás