Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. március 18-24.

  1. Március 18-án (hétfőn) 18 órakor énekkari próba lesz a közösségi te­rem­ben.
  2. Templomunk búcsúja március 19-én (kedden), 17 órakor lesz. A szentmise főcelebránsa és szónoka Dr. Tóth Tamás a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára lesz.
  3. Véradás lesz március 19-én 13-17 óráig és 20-án 8-13 ó­ráig a Petőfi Sándor Művelődési Központban. Részletek a Tomori Pál utca fe­lől kihelyezett plakáton olvashatók.
  4. Március 25-én (hétfőn) lenne Urunk születése hírüladásának (Gyümölcsoltó Boldogasszony) fő­ün­ne­pe. Tekintettel arra, hogy idén nagyhétfőre esne a főünnep, ezért április 8-ra (hétfőre) helyezték át. A szentmise ezen a napon este 18 órakor lesz, melyben lelki adoptálást is végzünk. Kérjük, aki sze­retne ígéretet tenni, az jelentkezzen a sekrestyében vagy hivatali időben a Plébánián. A lelki adoptálásról bővebben a www.lelkiadoptalas.hu oldalon és a templomi kisasztalról elvihető ismertetőkön találunk információkat.
  5. Az idei csíksomlyói pünkösdi búcsúra zarándoklat szerveződik. Részleteket a hirdetőtáblán és az elvihető ismertetőn találunk.
  6. Hálásan köszönöm a Szent József Imacsoportnak a pénteken tartott keresztúti ájtatosság imádságainak végzését; valamint a Testvéreknek a segítségét a templomtakarításkor.
  7. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Gertrúd, Patrik – Sándor, Ede – József, Bánk, Józsa – Klaudia, Hubert, Alexa, Mór – Benedek, Bence, Napsugár, Benett – Beáta, Izolda, Lea, Lia – Emőke – Gábor, Karina, Miléna) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás