Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. március 11-17.

 1. Március 9-én (szombaton) hittanosaink (10 fő) remekeltek az esperesi kerület szellemi hittanversenyén, Kecelen:
  • I. helyezett 8. évfolyamon csapat kategóriában: Mester Máté, Németh Máté, Szabó Mátyás
  • III. helyezett 8. évfolyamon csapat kategóriában: Csenki Éva Kata, Grausza Dávid, Peckmann Petra
  • I. helyezett 9. évfolyamon csapat kategóriában: Fehér Szintia, Kiss Martina, Petrovszky Réka
  • I. helyezett 9. évfolyamon egyéni kategóriában: Rábaközi Balázs

Az első helyezettek a kiskunmajsai döntőn mérethetik meg magukat, április 22-én. Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítőjüknek, Tóth Katalin hitoktatónknak!

 1. Március 11-én (hétfőn) 18 órakor énekkari próba lesz a közösségi te­rem­ben.
 2. Március 16-án (szombaton) 9 órakor a templombúcsúra és a húsvéti ünnepekre készülve templomunk nagytakarítása lesz. Kérem, takarítóeszközöket hozzunk magunkkal!
 3. Templomunk búcsúja március 19-én (kedden), 17 órakor lesz. A szentmise főcelebránsa és szónoka Dr. Tóth Tamás a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára lesz.
 4. Az idei csíksomlyói pünkösdi búcsúra zarándoklat szerveződik. Részleteket a hirdetőtáblán és az elvihető ismertetőn találunk.
 5. Hálásan köszönöm hittanosainknak a pénteken tartott keresztúti ájtatosság imádságainak végzését és Hitoktatóinknak a felkészítésüket; valamint a kerti munkák végzését a templomkertben.
 6. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Ildikó, Emil, Melissza, Etele – Szilárd, Borsika, Konstantin, Kadocsa – Gergely, Maximilián, Miksa – Krisztián, Ajtony – Matild, Tilda, Paulina – Kristóf, Krisztofer – Henrietta, Herbert, Vidor – Gertrúd, Patrik) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás