Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. május 27. – 2024. június 2.

  1. Május 27-én (hétfőn) az esti szentmise után a közösségi teremben és 30-án (csütörtökön) 18 órától a templomban énekkari próbák lesznek. Szeretettel hívjuk és várjuk az újonnan csatlakozókat!
  2. A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű, evangélikus vő­le­gény Szenczi Balázs, Szenczi Béla és Sztraka Mária fia, valamint a kiskunhalasi szü­le­tésű, ró­mai katolikus meny­asszony Madácsi Anita, Madácsi Mihály és Tóth Erzsébet lá­nya között. Kérem a­ ked­ves Test­vé­re­­ket, i­mád­kozzanak a házasulandó párért, akik szombaton kötnek há­zasságot te­mp­lo­munk­ban.
  3. Augusztus 21-23. között (szerda-péntek) zarándoklatot szervezünk Mariazellbe és további úticélokkal. Részletek az elvihető ismertetőn!
  4. Szeptember 27-29. között (péntek-vasárnap) zarándoklatot szervezünk Medjugorjébe. Részletek az elvihető ismertetőn!
  5. Köszönöm a Testvéreknek a díszkötet bemutató és az elsőáldozás előkészítéséhez és lebonyolításához kapott segítséget (takarítás, felajánlások az állófogadáshoz).
  6. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Evelin, Fülöp – Hella, Pelbárt – Csanád, Emil – Magdolna, Magdaléna, Léna, Ervin – Janka, Zsanett – Angéla, Petronella – Tünde, Paulina, Kund, Torda – Anita, Kármen, Erazmus) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás