Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. június 10-16.

  1. Június 10-én (hétfőn) az esti szentmise után a közösségi teremben énekkari próba lesz.
  2. Június 11-én (kedden) 13-18 óra között és 12-én (szerdán) 8-14 óra között VÉRADÁS lesz a Mű­ve­lődési Központban. További részletek a kihelyezett plakáton olvashatók!
  3. Június 16-án (vasárnap) Ökumenikus családi nap lesz a kiskőrösi keresztény felekezetek szervezésében. Térzenével, istentisztelettel (NEM HELYETTESÍTI A SZENTMISÉT!!!), ebéddel, gyermek és felnőttprogramokkal, koncerttel várjuk a kedves Testvéreket. További részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.
  4. Gyere és gyógyulj!címmelkerül megrendezésre Pilisborosjenőn, 2024. augusztus 9-11. között a Ráhel Szőlőskertje gyógyító hétvége, amely segít feldolgozni az abortuszt. A lelki hétvégén akár több évtizedes traumákat képesek feldolgozni a résztvevők és megújulva, örömmel a szívükben mennek haza. További részleteket a kihelyezett plakátokon találunk.
  5. Augusztus 21-23. között (szerda-péntek) zarándoklatot szervezünk Mariazellbe és további úticélokkal. Részletek az elvihető ismertetőn!
  6. Köszönöm a Testvéreknek az Oltáriszentség őrzését az elsőpénteki szentségimádáskor és a templomi növények rendezéséhez kapott segítséget.
  7. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Félix, Annabella, Annamária, Lícia – Gréta, Margit, Gréti – Barnabás, Barna – Villő, Sebő, Orfeusz – Antal, Anett – Vazul, Herta – Jolán, Viola, Vid, Violetta – Jusztin, Arany, Tina) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás