Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. január 15-21.

  1. Január 15-én (hétfőn) 18 órakor énekkari próba lesz a közösségi te­rem­ben.
  2. Az ökumenikus imaalkalmak sorozata január 15-én (hétfő) veszi kezdetét. Az alkalmak 18 órakor kezdődnek. A záróalkalom a baptista imaházban lesz 28-án, 17 órakor. Az imahetek beosztását a kihelyezett plakátokon olvashatjuk!
  3. A házszentelésekre még jelentkezhetünk a sekrestyében és hivatali időben a Plébánián, legkésőbb január 17-ig.
  4. Január 27-én (szombat), reggel 8 órától kerül szétbontásra templomi karácsonyfánk és a Betlehem. Kérem ehhez a Testvérek segítségét!
  5. Zarándoklat indul a január 28-ai kamaraerdei (Budapest) Vándor Evangélium szentmisére. Jelentkezési határidő: január 20. Részletek (plakáton is) és jelentkezés: Boldoczki Sándorné +36-70/37-24-781
  6. Várom azon jegyespárok mielőbbi jelentkezését a Plébániahivatalban, akik 2024-ben szeretnének há­zas­ságot kötni templomunkban.
  7. A betegek kenetének kiszolgáltatása február 11-én (vasárnap), a 9 órai szentmisében lesz. A szent­ség felvétele előzetes jelentkezéshez és szentgyónáshoz kötött! Minden katolikus, megkeresztelt em­ber ré­szesülhet benne: aki betöltötte a 60. életévét; aki súlyos betegségben van; aki állapotszerűen be­­teg (pl. cukorbeteg, szívbeteg)­­; aki műtét előtt áll; az idősebbek, akik úgy érzik, hogy folyamatosan gyengülnek, idősödésüket teherként élik át­; aki már felvette, de ismét beteg, vagy betegsége sú­lyos­bo­dott. Aki a felsorolt feltételek egyikének is megfelel, és szeretné a szentséget felvenni, kérem je­lent­kez­zen a Plébánián hivatali időben vagy a sekrestyében nevének (nők esetében leánykori név is) és lakcí­mének megadásával, illetve az előző évben kapott emléklap leadásával.
  8. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Bódog – Lóránt, Loránd – Gusztáv – Antal, Antónia – Piroska – Sára, Márió – Fábián, Sebestyén, Szebasztián – Ágnes) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás