Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. február 26. – 2024. március 3.

  1. Február 26-án (hétfőn) 18 órakor énekkari próba lesz a közösségi te­rem­ben.
  2. Nagyböjti lelkigyakorlatunk (triduum)Az Isten Országa köztetek van!(Lk 17,21) címmel február 28-29-én és március 1-jén (szerda-csütörtök-péntek) lesz, 17 órától. 16 órától gyónási lehetőséget is biz­to­sí­tunk. A lelkigyakorlatot vezeti: P. Korzenszky Richárd OSB, tihanyi emeritus bencés perjel.Szeretettel hívunk és várunk Mindenkit, a nagyböjti ké­szület jegyében!
  3. Jövő héten a hónap első péntekje lesz. 8 órától 15 óráig csendes szentségimádás lesz a közösségi te­rem­ben. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, iratkozzanak fel a sek­restyében! 15 ó­rá­­tól a temp­lomban lesz csendes szentségimádás, alatta gyónási le­he­tő­ség­gel.
  4. Nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés lesz templomunkban március 3-tól 10-ig. Hozzuk el tartósélelmiszer adományunkat a templomba és tegyük az arra kijelölt helyre. Köszönjük előre is az adományokat!
  5. Templomunk búcsúja március 19-én (kedden), 17 órakor lesz. A szentmise főcelebránsa és szónoka Dr. Tóth Tamás a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára lesz.
  6. Zarándoklatot szervez Pécsre április 13-án, szombaton, a soltvadkerti Plébánia. Indulás reggel 6 órakor, érkezés este 7 óra körül lesz. A zarándoklaton szentmise lesz a székesegyházban, megtekintésre kerül a TV torony, illetve idegenvezetővel és kisvonattal Pécs nevezetességei. Jelentkezni a zarándoklatra Soltvadkerten a sekrestyében vagy a Plébánia irodáján lehet a 14.000 Ft-os részvételi díj befizetésével.
  7. Az idei csíksomlyói pünkösdi búcsúra zarándoklat szerveződik. Részleteket a hirdetőtáblán és az elvihető ismertetőn találunk.
  8. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Mátyás, Jázmin, Darinka – Géza, Cézár, Alexander – Edina – Ákos, Bátor – Elemér, Oszvald, Hédi, Antonietta – Albin, Albina, Lea – Lujza, Henriett – Kornélia, Frigyes, Nelli, Mirkó) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás