Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. április 8-14.

 1. Április 8-án (hétfőn) az esti szentmise után énekkari próba lesz a közösségi teremben.
 2. Március 25-én (hétfőn) lett volna Urunk születése hírüladásának (Gyümölcsoltó Boldogasszony) fő­ün­ne­pe. Tekintettel arra, hogy idén nagyhétfőre esett a főünnep, ezért április 8-ra (hétfőre) helyezték át. A szentmise ezen a napon este 18 órakor lesz, melyben lelki adoptálást is végzünk. Kérjük, aki sze­retne ígéretet tenni, az jelentkezzen a sekrestyében vagy hivatali időben a holnapi napon a Plébánián. A lelki adoptálásról bővebben a www.lelkiadoptalas.hu oldalon és a templomi kisasztalról elvihető ismertetőkön találunk információkat.
 3. Főegyházmegyénk szentségimádási rendje szerint április 9-én (kedd)van egyházközségünk második szent­ségimádási napja az évben. Tehát 9-én reggel 8 órától délután 17 óráig csendes szent­ség­i­mádás lesz a közösségi teremben. 17 órától közös, csendes szentségimádás lesz a templomban, alatta gyónási lehetőséggel.
 4. Az idei csíksomlyói pünkösdi búcsúra zarándoklat szerveződik. Részleteket a hirdetőtáblán és az elvihető ismertetőn találunk.
 5. Hálásan köszönöm aTestvéreknek:
  1. az Oltáriszentség őrzésének vállalását az elsőpénteki egésznapos szentségimádáskor;
  1. a közösségi terek takarítását;
  1. a Plébánia kertjében végzett tavaszi munkákat;
 6. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Herman, Manna – Dénes, Valter, Zselyke – Erhard, Dusán, Csombor – Zsolt – Leó, Szaniszló, Glória – Gyula, Oxána – Ida, Martin – Tibor, Maxim) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
Megszakítás