Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2024. április 1-7.

  1. Jövő héten a hónap első péntekje lesz. 8 órától 17 óráig csendes szentségimádás lesz a közösségi te­rem­ben. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, iratkozzanak fel a sek­restyében! 17 ó­rá­­tól a temp­lomban lesz csendes szentségimádás, alatta gyónási le­he­tő­ség­gel.
  2. Március 25-én (hétfőn) lenne Urunk születése hírüladásának (Gyümölcsoltó Boldogasszony) fő­ün­ne­pe. Tekintettel arra, hogy idén nagyhétfőre esne a főünnep, ezért április 8-ra (hétfőre) helyezték át. A szentmise ezen a napon este 18 órakor lesz, melyben lelki adoptálást is végzünk. Kérjük, aki sze­retne ígéretet tenni, az jelentkezzen a sekrestyében vagy hivatali időben a Plébánián. A lelki adoptálásról bővebben a www.lelkiadoptalas.hu oldalon és a templomi kisasztalról elvihető ismertetőkön találunk információkat.
  3. Főegyházmegyénk szentségimádási rendje szerint április 9-én (kedd)van egyházközségünk második szent­ségimádási napja az évben. Tehát 9-én reggel 8 órától délután 17 óráig csendes szent­ség­i­mádás lesz a közösségi teremben. 17 órától közös, csendes szentségimádás lesz a templomban, alatta gyónási lehetőséggel. Kérem, iratkozzunk fel a sekrestyében az Oltáriszentség őrzésére!
  4. Az idei csíksomlyói pünkösdi búcsúra zarándoklat szerveződik. Részleteket a hirdetőtáblán és az elvihető ismertetőn találunk.
  5. Hálásan köszönöm a Férfi testvéreknek a pénteken tartott keresztúti ájtatosság imádságainak végzését; valamint a Testvéreknek a segítségét a Szent Háromnap és Húsvét ünnepének előkészületeiben, szolgálataiban.
  6. Isten éltesse a jövő héten házassági évfordulójukat, születés- és névnapjukat (Árpád, Benő, Bence – Hugó – Áron, Ferenc – Buda, Richárd – Izidor, Kerény – Vince – Vilmos, Bíborka – Herman, Manna) ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!

ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDENKINEK! KRISZTUS FELTÁMADT!

Megszakítás