Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. október 30. – 2023. november 5.

 1. Október 30-án (hétfőn) 18 órakor énekkari próba lesz a közösségi te­rem­ben.
 2. Igény esetén sírszentelést végzek november 1-jén 10 órától az evangélikus köztemetőben és délután a fél 3 órakor kezdődő temetői igeliturgia után, 15 órától a ka­to­likus temetőben. Akik szeretnék elhunyt Sze­retteik síremlékét megáldatni, tisztelettel kérem, jelezzék még hétfőn (30-án), hi­vatali időben a Plébánián!
 3. Jövő héten a hónap első péntekje lesz. 8 órától 16 óráig csendes szentségimádás lesz a közösségi te­rem­ben. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, iratkozzanak fel a sek­restyében! 16 ó­rá­­tól a temp­lomban lesz csendes szentségimádás, alatta gyónási le­he­tő­ség­gel.
 4. November 10-11-én (pénteken és szombaton) tartós élelmiszert gyűjtünk rászorulóinknak a helyi Penny Mar­ket­ben 10 és 18 óra között. Adományaikat előre is köszönöm!
 5. Isten éltesse az október hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ün­nep­lő ked­­ves Testvéreket!
 6. Hálásan köszönöm:
  • a szombati temető és temetőkápolna takarításban segédkezők munkáját.
  • azoknak, akik a szombat esti jótékonysági koncerten támogatták a Kiskőrösi Mentő Alapítványt, és a koncert utáni szeretetvendégséghez is hozzájárultak.
  • a templomi és plébániai növények gondozásához kapott segítséget.
  • a templom díszítéséhez kapott kétkezi segítséget.
Megszakítás