Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. november 13-19.

 1. November 13-án (hétfőn) 18 órakor énekkari próba lesz a közösségi te­rem­ben.
 2. Adventi lelkigyakorlatunk december 6-7-8-án (szerda-csütörtök-péntek) lesz, 17 órától. Már 16 órától gyó­nási lehetőséget is biz­to­sí­tunk.A lelkigyakorlatot vezeti: P. Pál Csaba Dániel OSPPE, pálos szerzetes, a petőfiszállás-páloszentkúti kegyhely plébánosa. Sze­retettel hívunk és várunk Mindenkit, az adventi készület jegyében!
 3. Adventi és karácsonyi témájú, gyermekeknek szóló, Böjte Csaba és Lackfi János, valamint egyéb val­lá­si tartalmú könyvek; falinaptárak, kalendáriumok, keresztek, feszületek, igekártyák, képeslapok, könyvjelzők, gyermekjátékok és egyéb kegytárgyak kaphatók a Plébánián hivatali időben. A Plébánia Fa­cebook oldalán is megtekinthetjük a kínálatot.
 4. Közeledik az év vége. Köszönöm azoknak,akik már befizették egyházi önkéntes hozzájárulásukat („egy­házi adó”). Aki még nem rendezte, kérem, tegye meg hivatali időben, átutalással vagy sárga csekken történő befizetéssel.
 5. Hálásan köszönöm:
  • a plébánia kertjének és udvarának téliesítését, rendezését;
  • a felajánlóknak a virágokat a templom díszítéséhez;
  • a templom díszítéséhez nyújtott segítséget­;
  • azoknak, akik tartósélelmiszer-adományaikkal hozzájárultak e hétvégi gyűjtésünkhöz a Penny Mar­ket­ben.

A Vőlegényt váró imája

Jöjj el, Uram, várok Rád. Szívemben szereteted tüze ég, lelkem epedve várja a Szent Arcod látását. Kérem ezután is túlcsorduló kegyelmedet, amely ébren tartja lelkemet eljöveteled napjáig. Add, hogy egyre jobban sze­resselek. Ámen.

Megszakítás