Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. május 8-14.

  1. Taizei imaóra lesz templomunkban május 12-én (pénteken) 19 órától.
  2. Május 13-án (szombaton), 17 órától EMABISZ koncert lesz a kiskőrösi Baptista Imaházban. Az Er­dé­lyi Magyar Baptista Ifjúsági Szövetség élő koncertjére a belépés ingyenes.
  3. VÁLTOZÁS: A férfi imakör következő alkalma május 16-án (kedden) lesz, az esti szentmise után, 19 ó­rától a Plébánia könyv­tá­rá­ban.
  4. Közeleg az adóbevallások benyújtásának határideje. Ne felejtsünk rendelkezni adónk 1+1 %-ról. Az egyházi 1 %-ot kérjük a Magyar Katolikus Egyház szolgálataira felajánlani! Technikai száma: 0011 Köszönjük a Testvérek támogatását!
  5. Várom azok jelentkezését, akik virágot tudnak felajánlani a templom díszítéséhez, illetve azokétis, akik a templom díszítésében is szívesen vállalnak szolgálatot alkalmanként.
  6. Kérem a további imahátteret a Temetőkápolna felújításához, de ugyanakkor az anyagi támogatást is, ez­zel is ki­fe­jezve, hogy közös ü­gyünk a kápolna megújulása. Kö­szönettel fogadjuk adományaikat, a­me­lyet akár sárga csekken vagy átutalással is intézhetnek. Kérjük, hogy a Közlemény rovatban tüntessék fel: „Adomány kápolna-felújításra”. Bankszámlaszámunk e hir­detési lap alján megtalálható. Sárga csekk elvihető a templom közepén lévő kis asztalról. Kö­szön­jük az eddigi a­do­má­nyokat is!
  7. Hálásan köszönöm az Oltáriszentség őrzésének vállalását a pénteki szentségimádáskor.

A KERESZTÉNY ÉDESANYA

„Egyetlen földi szónak sincs édesebb csengése, mint ennek az egynek: anya… Érző, hálás fiú szív sem tudná megmondani, mi is őneki az édesanya; de annyit el kell mondania: Isten után a legnagyobb jótétemény. Kettler mainzi püspök szerint a legnagyobb jótétemény, amit Isten embernek a földön adhat, kétségkívül az iga­zi keresztény édesanya.”

Mindszenty József bíboros

Megszakítás