Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. május 15-21.

  1. A férfi imakör következő alkalma május 16-án (kedden) lesz, az esti szentmise után, 19 ó­rától a Plébánia könyv­tá­rá­ban.
  2. Elsőáldozóink szüleinek május 20-án (szombat), az esti szentmise után szülői értekezletet tartunk. A meg­beszélés után a gyermekek az elsőáldozási ruháikat felpróbálhatják és elvihetik. Kérem az érintettek meg­jelenését!
  3. Az elsőáldozás június 4-én (vasárnap), a 10 órakor kezdődő szentmisében lesz.
  4. Április 1-jétől lát el egyházközségünkben szolgálatokat, feladatokat Dobo Anita, aki a mai naptól egy es­kü­tétellel megerősítve végzi további szolgálatát kántorként, sekrestyésként és plébániai munkatársként. Fo­gad­juk őt jó szívvel, segítsük az ő munkáját! Kérjük életére, feladataira a jó Isten áldását!
  5. Közeleg az adóbevallások benyújtásának határideje. Ne felejtsünk rendelkezni adónk 1+1 %-ról. Az egyházi 1 %-ot kérjük a Magyar Katolikus Egyház szolgálataira felajánlani! Technikai száma: 0011 Köszönjük a Testvérek támogatását!
  6. Várom azok jelentkezését, akik virágot tudnak felajánlani a templom díszítéséhez, illetve azokétis, akik a templom díszítésében is szívesen vállalnak szolgálatot alkalmanként.
  7. Kérem a további imahátteret a Temetőkápolna felújításához, de ugyanakkor az anyagi támogatást is, ez­zel is ki­fe­jezve, hogy közös ü­gyünk a kápolna megújulása. Kö­szönettel fogadjuk adományaikat, a­me­lyet akár sárga csekken vagy átutalással is intézhetnek. Kérjük, hogy a Közlemény rovatban tüntessék fel: „Adomány kápolna-felújításra”. Bankszámlaszámunk e hir­detési lap alján megtalálható. Sárga csekk elvihető a templom közepén lévő kis asztalról. Kö­szön­jük az eddigi a­do­má­nyokat is!
  8. Április 26-tól elindult a lejárt sírhelyek megváltóinak kiértesítése, egy, a síron elhelyezett Értesítő for­má­jában. Kö­zel 200 lejárt megváltási idővel rendelkező sírunk van a Temetőben. Kérem az Érintetteket, hi­va­tali időben rendezzék a sírok újraváltását!
  9. Miseszándékok folyamatosan írathatók a Plébánián hivatali időben.
  10. Hálásan köszönöm a virágfelajánlásokat, a templom virággal történő díszítését és a héten a Plébánia udvarán történt munkálatokat.
Megszakítás