Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. június 12-18.

  1. Június 12-én (hétfő) 19 órától énekkari próba lesz, a Plébánia közösségi termében.
  2. Véradás lesz június 13-14-én (kedd és szerda) 9-13 ó­ráig a Petőfi Sándor Művelődési Központban. Rész­letek a Tomori Pál utca fe­lől kihelyezett plakáton.
  3. Június 18-án (vasárnap), 18 órakor lesz a tanévzáró szentmise, mely ünnep után a Plébánia udvarán lesz program hittanosainknak.
  4. Június 20-án (kedden) 17 órakor lesz a kiskőrösi Evangélikus Egyházközség felnőtt bibliaórájának zá­róalkalma az Imaház Nagytermében. Ezúttal Dr. Korzenszky Richárd emeritus bencés perjel lesz az est vendége. Szeretettel hív­nak mindenkit az alkalomra, a szeretetvendégséghez felajánlásokat el­fo­gadnak.
  5. Kérem a további imahátteret a Temetőkápolna felújításához, de ugyanakkor az anyagi támogatást is, ez­zel is ki­fe­jezve, hogy közös ü­gyünk a kápolna megújulása. Kö­szönettel fogadjuk adományaikat, a­me­lyet akár sárga csekken vagy átutalással is intézhetnek. Kérjük, hogy a Közlemény rovatban tüntessék fel: „Adomány kápolna-felújításra”. Bankszámlaszámunk e hir­detési lap alján megtalálható. Sárga csekk elvihető a templom közepén lévő kis asztalról. Kö­szön­jük az eddigi a­do­má­nyokat is!
  6. Hálásan köszönöm az úrnapi sátrakhoz a virágfelajánlásokat, a templom és az úrnapi sátrak dí­szí­té­sé­hez kapott segítséget. Ugyancsak köszönöm a plébániai keresztút stációjának helyretételét, a fűnyírást és a tetőn végzett javítási munkákat.
Megszakítás