Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. július 31. – 2023. augusztus 6.

  1. Július 31-én és augusztus 4-én (hétfőn és pénteken) 19 órától énekkari próbák lesznek a közösségi te­rem­ben.
  2. Augusztus 1-jén (kedden) 18 órától a Magyar Continental Singers, 12-16 éves fiatalokból szerveződő Contini csapata ad koncertet templomunkban, „Én Vagyok!” címmel. A belépés díjtalan, de lehetőség lesz tá­mogatni a szolgálókat missziójukban egy gyűjtés keretében, illetve a CD-ik, DVD-ik és könyveik is el­ér­he­tőek lesznek a koncert alkalmával. Szeretettel hívunk és várunk Minden érdeklődőt!
  3. Jövő héten a hónap első péntekje lesz. 8 órától 17 óráig csendes szentségimádás lesz a közösségi te­rem­ben. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, iratkozzanak fel a sek­restyében! 17 ó­rá­­tól a temp­lomban lesz csendes szentségimádás, alatta gyónási le­he­tő­ség­gel.
  4. Közeleg őrségi zarándoklatunk időpontja, mely augusztus 10-11-12-én (csütörtök-péntek-szombat) lesz. 10-én reggel 7.45 órától van gyülekező a Városháza melletti buszmegállóban és 8 órakor indul a bu­szunk. Néhány előzetes információról is szeretnénk tájékoztatást adni indulás előtt, ezért augusztus 6-án (vasárnap) az esti szentmise után megbeszélésre hívjuk a jelentkezőket ide a templomba.
  5. Első vasárnapi szentségimádásunk egy héttel később, augusztus 13-án, az esti szentmise után, 19 órakor lesz.
  6. Isten éltesse a július hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ün­nep­lő ked­ves Testvéreket!
  7. Hálásan köszönöm az Oltáriszentség őrzésének vál­lalását a múlt hét vasárnapi szentségimádáskor.
Megszakítás