Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. február 6-12.

  1. A vasárnapi (4-5-én) szentmisék után Balázs-áldásban részesülhetnek a hívek.
  2. A vasárnap (5-én) esti szentmise után szentségimádás lesz templomunkban.
  3. Február 10-én, pénteken, délután 15-18 óra között farsangi batyus mulatságot tartunk hit­ta­no­sainknak a Plébánia közösségi termében. Kérjük a résztvevőktől, hogy valamilyen nasival vagy szendviccsel és üdítővel járuljanak hozzá a megvendégeléshez. Játékos vetélkedővel, jel­mez­ver­sennyel várjuk a gyerekeket.Kérem, a szervezés megkönnyítéséhez,a részvételről jelezzenek a hitoktatóknak a szülők.
  4. Február 13-án, hétfőn, zárszámadó gyűlésre hívom a Képviselőtestületünk tagjait a Plébánia könyvtárába, az esti szentmise után, 18 órától.
  5. Végre megint értjük egymást – Párkapcsolati kommunikáció” címmel tart előadást Pál Feri atya a kiskőrösi Baptista imaházban a Házasság hete keretén belül, február 17-én (pénteken), 18 ó­rától. A belépés ingyenes, de önkéntes támogatásra lehetőséget biztosítanak a Szervezők az este folyamán. Szeretettel várnak Mindenkit az alkalomra!
  6. A férfi imakör következő alkalma kivételesen nem a hónap második keddjén lesz, hanem feb­ruár 21-én, az esti szentmise után, 18 órától a Plébánia könyvtárában.
  7. Taizei imaóra lesz templomunkban február 24-én, pénteken, 18 órától.
  8. A szeretet mindent legyőz” címmel tart előadást Dr. Csókay András Istenről, hitről, hivatásról a soltvadkerti Gyöngyház Sportcsarnokban március 24-én (pénteken), 18 ó­rától. Belépő e­lő­vé­tel­ben a Gyöngyház Kulturális Központban kapható, február 28-ig 2.000 Ft/fő, március 1-jétől 2.500 Ft/fő áron.  Szeretettel várnak Mindenkit az alkalomra!
  9. Hálásan köszönöm az Oltáriszentség őrzésének vállalását a pénteki szentségimádáskor.
Megszakítás