Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. február 13-19.

  1. Február 13-án, hétfőn, zárszámadó gyűlésre hívom a Képviselőtestületünk tagjait a Plébánia könyvtárába, az esti szentmise után, 18 órától.
  2. Végre megint értjük egymást – Párkapcsolati kommunikáció” címmel tart előadást Pál Feri atya a kiskőrösi Baptista imaházban a Házasság hete keretén belül, február 17-én (pénteken), 18 ó­rától. A belépés ingyenes, de önkéntes támogatásra lehetőséget biztosítanak a Szervezők az este folyamán. Szeretettel várnak Mindenkit az alkalomra!
  3. A Házasság hete alkalmából a 18-ai előesti szentmisén és a 19-ei vasárnapi szentmisék után megáldjuk a jegyeseket és a házaspárokat.
  4. A férfi imakör következő alkalma kivételesen nem a hónap második keddjén lesz, hanem feb­ruár 21-én, az esti szentmise után, 18 órától a Plébánia könyvtárában.
  5. Taizei imaóra lesz templomunkban február 24-én, pénteken, 18 órától.
  6. A szeretet mindent legyőz” címmel tart előadást Dr. Csókay András Istenről, hitről, hivatásról a soltvadkerti Gyöngyház Sportcsarnokban március 24-én (pénteken), 18 ó­rától. Belépő e­lő­vé­tel­ben a Gyöngyház Kulturális Központban kapható, február 28-ig 2.000 Ft/fő, március 1-jétől 2.500 Ft/fő áron. Szeretettel várnak Mindenkit az alkalomra!
  7. Február 10-én, pénteken, megtartottuk hittanosaink farsangját. Köszönöm hitoktatóinknak a szervezésben és a lebonyolításban végzett munkáját. Öröm volt együtt farsangolni.
Megszakítás