Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. december 4-10.

  1. December 4-én (hétfőn) 18 órakor énekkari próba lesz a közösségi te­rem­ben.
  2. Adventben a hajnali misék a templomban lesznek. A szentmisék után szeretetvendégségre hívom és várom a Testvéreket a közösségi terembe. A vendéglátás előkészítéséhez idén is 2-2 ember segítségét kérem, amit a sekrestyében jelezhetnek.
  3. Adventi lelkigyakorlatunk december 6-7-8-án (szerda-csütörtök-péntek) lesz, 17 órától. Már 16 órától gyó­nási lehetőséget is biz­to­sí­tunk.A lelkigyakorlatot vezeti: P. Pál Csaba Dániel OSPPE, pálos szerzetes, a petőfiszállás-páloszentkúti kegyhely plébánosa. Sze­retettel hívunk és várunk Mindenkit, az adventi készület jegyében!
  4. Véradás lesz a Művelődési Központban december 12-én (kedden) 8-13 óra között és december 13-án (szerdán) 13-18 óra között. További részletek a hirdetőtáblán kihelyezett plakáton olvashatók.
  5. Templomunk hangosításának korszerűsítésére még mindig lehet adományozni. A korszerűbb, s jobb hangosítást szolgáló eszköz ára 250.000 Ft, amelyhez a Hívek is hoz­zá­járulhatnak adományaikkal „HANG-JEGY” / „HANG-JEGY”-ek vásárlásával. Kérem a Testvéreket, tá­mogassák az eszköz beszerzését, hogy hosszú távon megoldódjon a templom hangosítása, akár a különféle li­turgikus alkalmakat tekintve, akár bármilyen más templomban tar­tandó rendezvényen. Jelenleg 164.500 Ft adomány érkezett. Kö­szönöm, ha Önök is szánnak erre a közös és jó célra!
  6. Közeledik az év vége. Köszönöm azoknak,akik már befizették egyházi önkéntes hozzájárulásukat („egy­há­zi adó”). Aki még nem rendezte, kérem, tegye meg hivatali időben, átutalással vagy sárga csekken történő befizetéssel.
  7. Köszönet azoknak a Testvéreknek, akik vállalták az Oltáriszentség őrzését az elsőpénteki egésznapos szentségimádáson.
Megszakítás