Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. augusztus 7-13.

  1. Augusztus 7-én és augusztus 11-én (hétfőn és pénteken) 19 órától énekkari próbák lesznek a közösségi te­rem­ben.
  2. A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű, római katoli­kus vő­le­gény Bengő Dávid, Bengő Mihály és Nagy Mária fia, valamint a calumpit-i (Fülöp-szigetek) szü­le­tésű, ró­mai katolikus meny­asszony Tracy Ann Domingo Agustin, Crispin Agustin és Teresita Domingo lá­nya között. Kér­jük a­ ked­ves Test­vé­re­ket, i­mád­kozzanak a fiatal párért, akik szombaton kötnek há­zasságot te­mp­lo­munk­ban.
  3. A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű, evangéli­kus vő­le­gény Bánáti Ákos, Bánáti István és Németh Anikó fia, valamint a kecskeméti szü­le­tésű, római katolikus meny­asszony Fischer Boglárka Mónika, Fischer László és Bereczki Mónika Erzsébet lá­nya között. Kér­jük a­ ked­ves Test­vé­re­ket, i­mád­kozzanak a fiatal párért, akik szombaton kötnek há­zasságot te­mp­lo­munk­ban.
  4. Közeleg őrségi zarándoklatunk időpontja, mely augusztus 10-11-12-én (csütörtök-péntek-szombat) lesz. 10-én reggel 7.45 órától van gyülekező a Városháza melletti buszmegállóban és 8 órakor indul a bu­szunk. Néhány előzetes információról is szeretnénk tájékoztatást adni indulás előtt, ezért augusztus 6-án (vasárnap) az esti szentmise után megbeszélésre hívjuk a jelentkezőket ide a templomba.
  5. Augusztus 20-án (vasárnap) délelőtt 9 órakor városunk főterén ünnepi szentmisében emlékezünk meg az államalapításról. A szentmise után városi megemlékezés, kenyér- és borszentelés lesz. A szentmisén és azt követően Plébániánk kórusa szolgál. Felekezeti hovatartozástól függetlenül szeretettel hívom és várom a Testvéreket!
  6. Hálásan köszönöm a Contini koncert előkészületeihez és annak lebonyolításához kapott segítséget és az Ol­táriszentség őrzésének vál­lalását az elsőpénteki szentségimádáskor.
Megszakítás