Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. augusztus 28. – 2023. szeptember 3.

  1. Jövő héten a hónap első péntekje lesz. 8 órától 17 óráig csendes szentségimádás lesz a közösségi te­rem­ben. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, iratkozzanak fel a sek­restyében! 17 ó­rá­­tól a temp­lomban lesz csendes szentségimádás, alatta gyónási le­he­tő­ség­gel.
  2. A Máriakönnyei (vodicai) nagybúcsú 2023. szeptember 9-10-én lesz. Részletek a hirdetőtáblán kihelyezett plakáton.
  3. Szeptember 9-én (szombat), hajnali 4.45 órakor indul Soltvadkert-Selymesről a Szent Imre zarándoklat. További részleteket a kihelyezett plakátokon olvashatunk.
  4. Szeptember 10-én, a 9 órai szentmisében terménybetakarítási hálaadás lesz. Akik szívesen hoz­zá­já­rul­nak kertjük terményeivel az ünnephez, azok előtte napon, szombaton 8-11 óra között hozhatják el fel­a­ján­lásaikat a sekrestyébe a Rákóczi Ferenc utcai bejárat felől.
  5. Szeptember 17-én (vasárnap) 9 órakor Veni Sancte gitáros szentmise lesz templomunkban. A szentmi­sén Csiszér László szolgál, megáldjuk a gyermekeket és iskolai tanszereiket.
  6. A soltvadkerti Plébánia zarándoklatot szervez Székesfehérvárra, szeptember 30-án. További részleteket a kihelyezett plakátokon találunk.
  7. Isten éltesse az augusztus hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ün­nep­lő ked­ves Testvéreket!
  8. Hálásan köszönöm az énekkar szolgálatát a 20-ai ünnepi szentmisén, és Dobo Anita kántorasszony fel­készítő és levezénylő munkáját.
  9. Köszönöm a templom díszítésében és díszítéséhez nyújtott kétkezi segítséget és a virágfelajánlást.
Megszakítás