Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2023. április 24-30.

  1. A férfi imakör következő alkalma április 25-én (kedden), az esti szentmise után, 19 órától a Plébánia könyv­tá­rá­ban lesz.
  2. Buszt indítunk az április 30-ai (vasárnap) pápai szentmisére, amelyet a Szentatya Budapesten a Kos­suth téren mutat be. A buszon még 4 férőhely van. A busz a Városháza mellől in­dul­: gyülekező reggel 4 óra 15 perc­kor, és 4.30 órai in­du­lás­sal tervezünk. Ezen a napon délelőtti szent­mise nem lesz templomunkban.
  3. Kérem a további imahátteret a Temetőkápolna felújításához, de ugyanakkor az anyagi támogatást is, ez­zel is ki­fe­jezve, hogy közös ü­gyünk a kápolna megújulása. Kö­szönettel fogadjuk adományaikat, a­me­lyet akár sárga csekken vagy átutalással is intézhetnek. Kérjük, hogy a Közlemény rovatban tüntessék fel: „Adomány kápolna-felújításra”. Bankszámlaszámunk e hir­detési lap alján megtalálható. Sárga csekk elvihető a templom közepén lévő kis asztalról. Kö­szön­jük az eddigi a­do­má­nyokat is!
  4. Háromnapos zarándoklatot szervezünk 2023. augusztus 10-12. (csütörtök-péntek-szombat) között az Őr­ségbe. Csempeszkopács, Ják, Szombathely, Rábakethely, Pityerszer, Szentgyörgyvölgy, Jeli Ar­bo­ré­tum is szerepelnek zarándoklásunk helyszínei között.Az első napon a jáki templomban mutatok be szent­misét a közösségnek. Az utazás légkondicionált busszal történik és teljes ellátást kapunk. Szál­lás­helyünk a szombathelyi Martineumban lesz kettő és egyágyas szobákban. A kirándulás teljes költsége 58.000 Ft/fő (pályázati támogatással), 14 év alattiaknak 55.000 Ft/fő. Jelentkezés az első részlet, 30.000 Ft be­fi­ze­tésé­vel történik. A második részletet június 1-jéig kell rendezni.
  5. A húsvéti virágdíszítéshez továbbra is hozzájárulhatunk a Fourier Szent Péter perselybe dobott a­do­mánnyal.
Megszakítás