Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. szeptember 5-11.

  1.  a kemecsei születésű, római ka­to­li­kus vő­legény Golecz Ádám, Golecz János és Bartus Zsuzsanna fia, valamint a kiskunhalasi szü­le­tésű, e­vangélikus menyasszony Danis Diána, Pivarcsi Mihály és Danis Judit lá­nya között. Kérjük a­ ked­ves Testvéreket, imádkozzanak a fiatal párért, akik szombaton kötnek há­zasságot te­mp­lo­munk­ban.
  2. Szeptember 11-én 9 órakor lesz a tanévnyitó (Veni Sancte) szentmise, melyre hívjuk és várjuk a gyermekeket, fiatalokat, szülőket és pedagógusokat is.
  3. Szeptember 11-én a 18 órai szentmisében lesz a terménybetakarítási hálaadás. Akik szívesen hozzájárulnak kertjük terményeivel, azok előtte napon, szombaton délelőtt hozhatják el fela­ján­lá­sa­i­kat a Plébánia udvarára.
  4. Taizei imaóra lesz templomunkban, szeptember 16-án (pénteken) 18 órától. Szeretettel hívjuk és várjuk a Testvéreket!
  5. Szeptember 18-án a 9 órai szentmisében lesz a plébánosi beiktatásom. A szentmise fő­ce­leb­rán­sa Dr. Bábel Balázs érsek atya lesz. Szeretettel hívom és várom a Testvéreket az ünnepi al­ka­lom­ra.
  6. 2023-as kalendáriumok, lapozós és egylapos falinaptárak, gyermeknaptárak kaphatók a sek­res­tyében vagy hivatali időben a Plébániahivatalban.
  7. Hálásan köszönöm az Oltáriszentség őrzésének vállalását a pénteki szentségimádáskor, és a temp­lom díszítésében/díszítéséhez nyújtott kétkezi és anyagi segítséget.
  8. Isten éltesse az augusztus hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ün­neplő kedves Testvéreket!
Megszakítás