Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. október 31. – 2022. november 6.

  1. Október 31-én, hétfőn az esti szentmise után a templom díszítésével és takarításával kapcsolatos meg­be­szé­lésre hívjuk az érintett testvéreket a Plébánia Közösségi termébe.
  2. Jövő héten a hónap első péntekje lesz.  Reggel 8 órától 16 óráig csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. 16 ó­rá­tól a temp­lomban lesz közös szentségimádás gyónási lehetőséggel.
  3. Jövő héten a hónap első szombatja lesz. Az előesti szentmise előtt 16.30 órától a Loretói litániát i­mád­kozzuk.
  4. Jövő vasárnap az esti szentmise után csendes szentségimádás lesz templomunkban.
  5. Folytatódnak a férfi imakör alkalmai, minden hónap második keddjén az esti szentmisék után. Az al­kal­makat a Plébánia Könyvtárában tartjuk. Szeretettel várjuk a férfiakat az imakörbe, ahol lelki dolgokról és személyes tapasztalatokról is szó esik majd, ugyanakkor a személyes vélemények is helyet kapnak. A kö­vet­kező alkalom november 8-án, kedden lesz.
  6. November 13-án (vasárnap) Böjte Csaba ferences szerzetespap lesz vendégünk. Az esti 17 órai szent­mi­sét ő mutatja be és prédikál. Lehetőség lesz könyveinek megvásárlására és dedikálására. A szentmise vé­gén külön gyűjtés lesz a Szent Ferenc Alapítvány céljaira! További részletek a kihelyezett plakátokon! Szeretettel hívunk és várunk Mindenkit!
  7. Hálásan köszönöm a temp­lom díszítésében/díszítéséhez nyújtott kétkezi és anyagi segítséget. Illetve a Plé­bánia növényeinek rendezéséhez kapott segítséget.
  8. Isten éltesse az október hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ün­neplő kedves Testvéreket!
Megszakítás