Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. november 28. – 2022. december 4.

PLÉBÁNIÁNK HIRDETÉSEI

 1. A következő kóruspróba hétfőn, 17.45 órától lesz. A felnőtt hittan december 2-án (pénteken) elmarad.
 2. Jövő héten a hónap első péntekje lesz.  Reggel 8 órától 15 óráig csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. 15 ó­rá­tól a temp­lomban lesz csendes szentségimádás gyónási lehetőséggel.
 3. Jövő héten a hónap első szombatja lesz. Az előesti szentmise előtt 16.30 órától a Loretói litániát i­mád­kozzuk.
 4. Jövő vasárnap az esti szentmise után szentségimádás lesz templomunkban.
 5. Jövő héten elmaradnak a ministráns-foglalkozás, a bérmálási felkészítő és az ifjúsági hittan alkalmai is.
 6. Adventi lelkigyakorlatunk december 1-2-3-án (csütörtök-péntek-szombat) lesz, 17 órától. 16 órától gyó­nási lehetőséget is biz­to­sí­tunk. A lelkigyakorlatot vezeti: Nagy Attila kecskeméti piarista házfőnök. Sze­retettel hívunk és várunk Mindenkit, az adventi készület jegyében!
 7. Jövő vasárnap Szent Miklós püspök ajándékokkal érkezik templomunkba, a 9 órai szentmisén.
 8. Az elsőáldozók bemutatása december 11-én lesz a 9 órai szentmise keretében.
 9. Már most hirdetjük, hogy december 18-án, advent 4. vasárnapján a kecskeméti Ciróka Bábszínház József mondá Máriának című karácsonyi bábjátékára szervezünk egy buszt gyermekeknek és Családoknak. Karácsonyi játékukkal az ismert bibliai történetet elevenítik fel, régi betlehemes hagyományok meg­ú­jí­tá­sá­val. A fényhozó Jézuska születését József, az asztalos-ácsmester meséli el. Ezen a vasárnapon a délelőtti szentmise reggel 8 órakor kezdődik. A bábelőadás fél 11 órakor kezdődik, 9 órai indulással tervezünk. A bábelőadás után 1-1,5 órás látogatást tervezünk az adventi vásárban, Kecskemét főterén. Az e­lő­a­dásra 1.400 Ft a jegy. Az utazás költségeit a Plébánia állja. Jelentkezni a sekrestyében és a Plébánián lehet hivatali időben, a részvételi díj befizetésével.
 10. 2023-as kalendáriumok, falinaptárak, gyermeknaptárak, képeslapok, karácsonyi gyertyák, egyéb kegytárgyak továbbra is kaphatók a sek­res­tyé­ben vagy hivatali időben a Plé­bá­ni­a­hi­va­tal­ban.
 11. Hálásan köszönöm a temp­lom dí­szí­tésében/díszítéséhez nyújtott kétkezi és anyagi, valamint a Plébánia kert­jében történt munkálatokhoz kapott segítségeket! Hálával gondolok az adventi koszorúkötés segítőire is!
 12. Isten éltesse az november hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ün­neplő kedves Testvéreket!
Megszakítás