Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. május 30. – 2022. június 5.

1; Elsőpénteken 8 órától 17 óráig csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. 17 órától a templomban lesz közös szentségimádás gyónási lehetőséggel.

2; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kalocsai születésű vőlegény Bagó Richárd, Bagó Ignác és Kelemen Mária fia, valamint a kalocsai születésű római katolikus menyasszony Nagy Anna Dorottya, Nagy Lajos és Farkas Margit leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, akik szombaton kötnek szentségi házasságot templomunkban.

3; Jövő vasárnap az esti szentmise után csendes szentségimádás lesz.

4; Előre jelezzük, hogy pünkösdhétfőn 8 órakor lesz szentmise templomunkban.

5; Szeretnénk jelezni, hogy idei tanévzáró szentmisénk június 12-én, vasárnap 9 órakor lesz, melyre szeretettel hívjuk a tanuló ifjúságot, szülőket, pedagógusokat egyaránt.

6; Akik szeretnének június 16-án, csütörtökön az úrnapi ünnep alkalmából Bátára zarándokolni, tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a plébánián 1.500Ft előleg befizetésével.

7; Tisztelettel jelezzük a testvéreknek a következő programot: Ez az a Nap! Ima és dicsőítő nap, evangelizáció a Budapest – Puskás Arénában, 2022. július 23-án. Külön autóbusz indul Kiskőrösről, a Petőfi Gimnáziumtól. Buszköltség és a belépőjegy összesen 5.000Ft/fő. Jegyet vásárolni Endrődi Mártinál lehet, az ő elérhetőségét a hirdetőtáblán lévő plakáton találják a kedves testvérek.

8; Hálásan köszönjük a templom és a plébánia falának javításában, festésében nyújtott segítséget, az elsőáldozással kapcsolatos mindennemű támogatást (felkészítés, virágfelajánlás, templomdíszítés, ruhavasalás, teremtakarítás, ünnepi terítés, stb.)

9; Isten éltesse a május hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás