Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. június 13-19.

1; Hétfőn reggel 8 órakor lesz a szentmise templomunkban.

2; Ambrosius Énekegyüttes Symbolum acapella koncertje lesz templomunkban csütörtök 18 órakor, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

3; Akik jelentkeztek a bátai zarándoklatra, azoknak tisztelettel jelezzük, hogy csütörtökön délben indulunk a kiskőrösi Városháza oldalától. Megnézzük a homokmégyi, fajszi, bajai Jézus Szíve templomokat, 18 órakor lesz az Eucharisztikus keresztút, majd ünnepi szentmise és körmenet a kegyhelyen. Késő esti órákban érkezünk haza Kiskőrösre. Tisztelettel jelezzük azt is, hogy van még 4 hely az autóbuszon, ha valaki szeretne hozzánk csatlakozni, jelentkezzen a plébánián 1.500Ft előleg befizetésével.

4; Jövő szombat délelőtt szívesen fogadjuk virágfelajánlásaikat az úrnapi díszítéshez, amit előre is hálásan köszönünk. Úrnapján, jövő vasárnap 10 órakor lesz az ünnepi szentmise, mely egyben Szabó Dániel SP piarista atya kiskőrösi újmiséje. Ezen a napon 16 órakor lesz még egy szentmise a Házas Hétvége közösség részére. Mindkét szentmisére szeretettel hívjuk a testvéreket. Külön esti szentmise nem lesz.

5; Soltvadkerten lesz jövő vasárnap 18 órakor Dr. Pribitek László atya aranymiséje, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

6; Hálásan köszönjük a templom díszítésében, a kert rendezésében, a leltár előkészületeiben nyújtott segítséget.

7; Sziénai Szent Katalin imája a Szentháromsághoz

Szentlélek, jöjj a Szívembe! Hatalmaddal vonj magadhoz, igaz Isten! Krisztusom adj nekem szeretetet félelemmel! Őrizz meg minden rossz gondolattól, gyullassz fel a te legédesebb szerelmeddel, hogy minden gond könnyűvé váljék! Szent Atyám, én édes Uram, segíts engem minden cselekedetemben!

Örök Szentháromság, aki fényesség vagy, add, hogy lelkem részesedjék a te világosságodban! Te, aki tűz vagy, részesíts magaddal a tűzben, s ebben a tűzben egyesítsd akaratomat a tieddel. Te, aki bölcsesség vagy, add meg lelkemnek azt a bölcsességet, hogy fel tudja ismerni és meg tudja különböztetni a te igazságodat. Te, aki erő vagy, adj lelkemnek erőt; legyen annyira erős, hogy se a gonosz lélek, se teremtmény ne tudja megfosztani erősségétől. Ámen.

Megszakítás