Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. január 31. – 2022. február 6.

1; Most vasárnap a 9 órai szentmise után szeretettel hívjuk a gyerekeket játékos, ministráns foglalkozásra a sekrestyébe.

2; Tisztelettel jelezzük az idei ökumenikus imaestek záró alkalma most vasárnap 1700 órakor lesz az evangélikus templomban, melyre szeretettel hívjuk a testvéreket.

3; Szerdán az esti szentmise a plébánia udvarán gyertyaszentelési szertartással kezdődik, mely után ünnepélyesen vonulunk be a templomba. Gyertyát hozhatunk is magunkkal, illetve itt is vásárolhatunk. Lourdes-i ájtatosságainkat ezen a szentmisén kezdjük.

4; Csütörtökön is lesz szentmise Szent Balázs tiszteletére. Balázs-áldás szentelményét csütörtök, péntek, szombat, vasárnap szolgáltatjuk ki a szentmisék végén.

5; Pénteken reggel 8 órától csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, akik tudnak segíteni a felügyeletben, tisztelettel kérjük jelentkezzenek. Péntek délután 4 órától közös szentségimádás lesz, gyónási lehetőséggel. Szombaton az esti szentmise után a Mária litániával köszöntjük a Szűzanyát. Jövő vasárnap az esti szentmise után csendes szentségimádás lesz a templomban.

6; Előre jelezzük mindazoknak, akik 2022-ben, templomunkban szeretnének házasságot kötni, hogy az első jegyesoktatás február 5-én, szombaton 14 órakor lesz a plébánián, melyre szeretettel hívjuk a jegyespárokat.

7; Február 12-én, szombaton 14 órakor Házaspárok útjának megáldása lesz Petőfiszállás-Pálosszentkút kegyhelyen, melyre tisztelettel hívjuk a kedves testvéreket. Akik szeretnének külön autóbusszal jönni, kérjük jelentkezzenek február 6-a estig a plébánián.

8; Előre jelezzük azt is, hogy az idei évben házassági jubileumot ünneplő testvéreket szeretettel hívjuk február 13-a, vasárnap 17 órakor kezdődő közös hálaadásunkra. Tisztelettel kérjük a plébánián – személyesen vagy telefonon – jelentkezzenek be, hogy a névre szóló emléklapokat előkészíthessük.

9; Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik januárban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás