Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. február 7-13.

1; Most vasárnap az esti szentmise után csendes szentségimádás lesz a templomban, melyre szeretettel hívjuk a testvéreket.

2; Kedd este a szentmise után Szent Ignác útja – Egy új élet reménye! című filmet vetítjük a közösségi teremben. „Egy történet, ami azt üzeni: a legmélyebb válságból is van kiút.” Szeretettel hívunk mindenkit.

3; Tisztelettel hívjuk a képviselő testületünk tagjait éves megbeszélésünkre péntek este 6 órára.

4; Akik jelentkeztek a szombati Házaspárok útjának megáldására, azok részéretisztelettel jelezzük, hogy délben a városháza oldalától indulunk Petőfiszállás-Pálosszentkútra, és várhatóan este 6 óra körül érkezünk haza. Aki szeretne csatlakozni, most vasárnap estig még jelentkezhet.

5; Jövő vasárnap 9 órakor gitáros, ifjúsági énekes szentmisénken vendégünk lesz Kerekegyházáról a Kaldenekker házaspár. Házasság hete alkalmából mindenkit szeretettel hívunk.

6; Az idei évben házassági jubileumot ünneplő testvéreket szeretettel hívjuk jövő vasárnap este 5 órakor kezdődő közös hálaadó szentmisénkre. Tisztelettel kérjük a plébánián – személyesen vagy telefonon – jelentkezzenek be, hogy a névre szóló emléklapokat előkészíthessük.

7; Köszönjük az Oltáriszentség őrzésében, a fenyőfa elbontásában, a templomi párnák megvarrásában nyújtott segítséget. Tisztelettel jelezzük, hogy szentelt gyertya vásárolható a sekrestyében.

Megszakítás