Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. december 19-25.

 1. December 18-án, vasárnap, délután 16.30 órától kerül sor az adventi koszorú negyedik gyertyájának meg­gyújtására a város főterén. Szeretettel várják a Testvéreket!
 2. December 22-én, csütörtökön, 8 órától fenyőfaállítás és nagytakarítás lesz templomunkban. Kérem a Testvérek se­gít­ségét a templom ünnepi előkészítésében! 23-án 9 órától a fadíszítéshez is számítunk a Test­vérek se­gít­sé­gére!
 3. Akik lelki adoptációs ígéretet tettek március 25-én, azokat szeretettel hívom december 25-én reggel a 8 órai szentmisére, ahol közösen zárjuk az imádságot.
 4. 2023-as kalendáriumok, falinaptárak, gyermeknaptárak, képeslapok, karácsonyi gyertyák, vallásos könyvek és egyéb kegytárgyak továbbra is kaphatók hivatali időben a Plé­bá­ni­a­hi­va­tal­ban.
 5. Köszönjük, akik már befizették egyházi önkéntes hozzájárulásukat („egyházi adó”). Aki még nem rendezte megteheti hivatali időben, vagy sárga csekken is, ami a sekrestyében vagy a Plébániahivatalban kérhető.
 6. Templomi gyóntatási időpontok a jövő héten:
  hétfő   7.30 – 8.30 óra
  kedd    7.30 – 8.30 óra
  szerda  18.15 – 19.15 óra
  péntek 17-18 óra
 7. A Plébánián hivatali ügyeket intézni ebben az évben már csak 19-én és 21-én lehet.
 8. Az elmúlt egy hétben is sok minden történt Plébániánkon: köszönöm a Testvérek tartós élelmiszer a­do­má­nyait, azok célba juttatását; a szülői „kimenőhöz” kapott segítséget; a roráte szentmiséket követő agapék előkészítését; a templomi párnák megerősítését; a Luca-napi búza elvetését; az óvodások fogadásában kapott segítséget és a mézeskalács sütéshez szükséges dolgok előkészítését, a felajánlásokat, illetve annak lebonyolításában kapott segítséget.
Megszakítás