Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. december 12-18.

  1. Véradás lesz december 13-14-én 9-13 ó­ra között a Petőfi Sándor Művelődési Központban, és december 14-én 14-17 óra között az Ungvári Works Kft. Szendrey utcai épületében. Részletek a Tomori Pál utca fe­lől kihelyezett plakáton.
  2. A férfi imakör kö­vet­kező alkalma december 13-án (kedden), 18 órakor lesz a Plébánia Könyvtárában.
  3. Jövő héten elmaradnak a ministráns-foglalkozás, a bérmálási felkészítő és a felnőtt hittan alkalmai. A felnőtt hittan január második felében folytatódik.
  4. Pénteken 16-20 óra között „KIMENŐ”-t hirdetünk a Szülőknek. Aki ez idő alatt szeretné a karácsony e­lőtti teendőit végezni, játékos gyermekfelügyeletet biztosítunk a Plébánia közösségi termében. Szeretettel hívjuk és várjuk elsősorban az 5-14 éves korú gyer­me­ke­ket.
  5. Szombaton 9-12 óráig mézeskalács készítésre hívjuk a gyerekeket a Plébánia közösségi ter­mébe.
  6. December 18-án, advent 4. vasárnapján a kecskeméti Ciróka Bábszínház József mondá Máriának című karácsonyi bábjátékára szervezünk egy buszt gyermekeknek és Családoknak. Ezen a vasárnapon a délelőtti szentmise reggel 8 órakor kezdődik. A bábelőadás fél 11 órakor kezdődik, 9 órai indulással tervezünk. A bábelőadás után 1-1,5 órás látogatást tervezünk az adventi vásárban, Kecskemét főterén. Az e­lő­a­dásra 1.400 Ft a jegy. Az utazás költségeit a Plébánia állja. Jelentkezni a Plébánián lehet hi­va­tali időben, a részvételi díj be­fi­ze­tésével. Helyek már csak korlátozott számban!
  7. December 22-én 8 órától fenyőfaállítás és nagytakarítás lesz templomunkban. Kérem a Testvérek se­gít­ségét a templom ünnepi előkészítésében! 23-án 9 órától a fadíszítéshez is számítunk a Testvérek se­gít­sé­gére!
  8. 2023-as kalendáriumok, falinaptárak, gyermeknaptárak, képeslapok, karácsonyi gyertyák, vallásos könyvek és egyéb kegytárgyak továbbra is kaphatók hivatali időben a Plé­bá­ni­a­hi­va­tal­ban.
  9. Köszönjük, akik már befizették egyházi önkéntes hozzájárulásukat („egyházi adó”). Aki még nem rendezte megteheti hivatali időben, vagy sárga csekken is.
  10. Kérem az Új Ember és Keresztény Élet előfizetőket, hogy legkésőbb a jövő hét folyamán jelezzék, i­gény­lik-e a továbbiakban a hetilapokat. Az Új Ember éves előfizetési díja 2023-ra: 18.720 Ft. A Keresztény Élet éves e­lő­fizetési díja 2023-ra: 19.200 Ft
Megszakítás