Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2022. április 18-24.

1; Húsvéthétfőn csak reggel 8 órakor lesz szentmise templomunkban.

2; Az isteni irgalmasság ünnepére készülve a kilencedet a szentmisék után imádkozzuk.

3; Kedden 19 órakor a közösségi termünkben megbeszélést tartunk mindazoknak, akik jelentkeztek a Mátészalka, Máriapócs kirándulásunkra. Itt lesz lehetőség az útiköltség második felének befizetésére.

4; Pénteken nem lesz szentmise templomunkban.

5; Tisztelettel jelezzük, hogy szombaton délelőtt 10 órakor diakónusszentelés lesz a Kalocsai Főszékesegyházban.

6; Jövő vasárnap a 9 órai szentmise keretében végezzük a búzaszentelés szertartását.

7; Jövő vasárnap az Isteni Irgalmasság ünnepéhez kapcsolódóan 17 órára közös imádságra hívjuk a kedves testvéreket ide a templomba.

8; Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy a bérmálás és az elsőáldozás ünnepe kapcsán, május 1-én és 29-én, reggel 8, délelőtt 10 és este 6 órakor lesznek szentmisék.

9; Haláleset kapcsán egy Újember újság éves előfizetése szabad lett, aki szeretné a hetilapot előfizetni, szíveskedjen a plébánián jelentkezni.

10; Hálás köszönet Kántor Úrnak, Daninak, ministránsoknak, énekkar tagjainak, a templom takarításában segédkezőknek, mindazoknak, akik a templom díszítését anyagilag vagy virágfelajánlással támogatták, azoknak, akik a tegnap esti körmenetben segítettek, akik segítették a közösségünket az ünnep szebbé tételében, és mindazoknak, akik húsvéti eledelekkel ajándékoztak meg minket.

A FELTÁMADT KRISZTUS BÉKÉJÉBEN GAZDAG, ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Megszakítás