Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. szeptember 27. – 2021. október 3.

1; Jövő héten, hétfőn és kedden nem lesz szentmise templomunkban.

2; Pénteken egész napos szentségimádás lesz a közösségi teremben. Mindenkit szeretettel vár, akár csak néhány percre is az Oltáriszentségben köztünk élő Jézus. Aki tud felügyeletet biztosítani, tisztelettel kérjük, jelentkezzen a sekrestyében. Délután 4 óráról közös szentségimádás, rózsafüzér imádság és szentgyónási lehetőség lesz a templomban.

3; Október 1-e, péntektől az esti szentmisék 5 órakor kezdődnek. Októberben az esti szentmisék után közösen imádkozzuk a rózsafüzért.

4; Szombaton délelőtt 10 órakor szentmisével kezdődik a Ferences Világi Rend lelki napja plébániánkon. Részletes plakát a hirdetőtáblán olvasható, mindenkit szeretettel hívnak.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet, a szegedi születésű római katolikus vőlegény Domonyi László, Domonyi László és Borbényi Katalin fia, valamint a budapesti születésű református menyasszony Varga Réka Evelin, Varga Ferenc István és Babarczi Judit leánya között. Kérjük a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, akik szombaton kötnek házasságot templomunkban.

6; Jövő vasárnap az esti szentmise után 1 órás csendes szentségimádásra hívjuk a kedves testvéreket.

7; Október 18-19-20. kirándulást szervezünk Mátészalka-Máriapócs. Részleteket a hirdetőtáblában található plakáton olvashatnak a kedves testvérek. Akinek van rá lehetősége, és szeretné közelebbről megismerni kántor úr szülővárosát és környékét, a plébánián jelentkezhet 20.000 Ft előleg befizetésével szeptember 30-a, csütörtök estig.

8; Hálásan köszönöm a Kiss család nevében is azt a perselyadományt, amivel támogatták őket a kedves testvérek. Hálás köszönetem a Budapesti Vonósok vendéglátásánál minden háttérben segítőnek, valamint az adományért, amivel a művészek szolgálatát támogatták a koncerten jelenlévők.

9; Isten éltesse mindazokat, akik szeptember hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás