Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. október 4-10.

1; Mostvasárnap az esti szentmise után 1 órás csendes szentségimádásra hívjuk a kedves testvéreket.

2; Október 1-től az esti szentmisék 5 órakor kezdődnek. Októberben az esti szentmisék után közösen imádkozzuk a rózsafüzért.

3; Október 4-től, hétfő esténként ismét énekkari próbák lesznek. Szeretettel hívja kántor úr az énekkari tagokat, illetve azon új tagokat is, akik szeretnének csatlakozni a kórushoz.

4; Szeretettel várjuk kedd esti rózsafüzér után mindazokat, akik szívesenbeszélgetnének, megosztanák egymással, az Eucharisztikus Kongresszussal kapcsolatos élményeiket.

5; Pénteken lesz Magyarok Nagyasszonyának ünnepe. Az esti szentmise után engesztelő rózsafüzér imádságot tartunk hazánkért, családjainkért az Oltáriszentség előtt, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

6; Szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise.

7; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű evangélikus vőlegény Kovács Gábor, Kovács István és Szedmák Éva fia, valamint a kecskeméti születésű római katolikus menyasszony dr. Bubrik Beáta, Bubrik István és Ócsai Mária leánya között. Kérjük a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, akik szombaton kötnek házasságot templomunkban.

8; Tisztelettel jelezzük, hogy jövő vasárnap délelőtt 11 órakor is lesz szentmise templomunkban, amelyet Sárközi Sándor piarista atya fog bemutatni.

9; Hálásan köszönjük mindazokat a finomságokat, amivel megajándékoztak az elmúlt hónapokban. A különféle edények, dobozok, tányérok és tálcák elvihetők a raktárhelységből. Hálásan köszönöm az Oltáriszentség őrzését, a virágfelajánlást, a díszítést.

Megszakítás