Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. március 29. – 2021. április 4.

1; Templomunk ünnep előtti nagytakarítása kedden és szerdán délelőtt 9 órától lesz. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk, aki a segítségünkre tud lenni.

2; Szerdán nem lesz szentmise templomunkban.

3; A szent három nap szertartásait egységesen 5 órakor kezdjük. Nagycsütörtökön az esti szentmise után este 7 óráig virrasztásra hívjuk a kedves testvéreket.

4; Nagypénteken este 5 órától keresztúti ájtatosságot végzünk a plébánia udvarán. Ezt követi az esti szertartás a templomban, amit az isteni irgalmasság kilenced imádságával zárunk.

5; Nagyszombaton egész nap lehetőség lesz a szentsír látogatására. A szertartást este 5 órakor tűzszenteléssel kezdjük, az idei évben feltámadási körmenetet nem tartunk.

6; Akik szeretnének a húsvéti ünnepre gyertyát vásárolni, a sekrestyében van rá lehetőségük. Egy-egy mintadarabot megtekinthetnek a Szent II. János Pál oltárnál.

7; Jó pásztor idősek napközi otthona szeretettel várja azokat az idős testvéreket, akik napközben szívesen lennének saját korosztályukkal közösségben. Érdeklődni az intézmény vezetőségénél lehet a 06-78/511-520-as telefonszámon.

8; Hálásan köszönjük a keresztúti ájtatosságon nyújtott szolgálatot, a templom és a közösségi terem takarítását, gyertyatartók felújítását, temetőnkben fák ültetését.

9; Isten éltesse a kedves testvéreket, akik március hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás