Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. május 31. – 2021. június 6.

1; Elsőpénteken a szokott módon egész napos, csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyet szeretettel ajánlunk a kedves testvérek figyelmébe. Akik tudnak, tisztelettel kérjük, egy-egy óra felügyeletet vállaljanak az Oltáriszentség őrzésében. Délután 5 órától közös szentségimádás, gyónási lehetőség lesz a templomban.

2; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű római katolikus vőlegény Szécsényi Péter, Szécsényi Ferenc és Fábián Katalin fia, valamint a kiskunhalasi születésű evangélikus menyasszony Szabó Hella, Szabó István és Labát Katalin leánya között. Kérjük a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért.

3; Szombat este a szentmise után egy órás, csendes szentségimádással kapcsolódunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust előkészítő világméretű Corpus Domini szentségimádáshoz. Tisztelettel jelezzük, hogy jövő vasárnap, Úrnapján csak délelőtt 10 órakor lesz ünnepi szentmise. A templom és az oltárok díszítéséhez felajánlott virágaikat szeretettel fogadjuk szombat délig.

4; Tisztelettel jelezzük: hitoktatóink azidei évben is szerveznek hittan és kézműves tábor a plébániánk udvarán június 16. és 29. között. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánián lehet az adatlap kitöltésével.

5; Június 16-án, szerda este 6 órától az Ambrozius Kamarakórus Misztérium címmel ad koncertet templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

6; Június 20-án, vasárnap délelőtt 10 órára tanévzáró szentmisére hívjuk a kedves gyerekeket ide a templomba. Akiket szeretettel köszöntünk a mai gyermeknap alkalmából.

7; Hálásan köszönjük a felajánlott oltárdíszt, virágot, az elsőáldozás ünnepi előkészületeiben nyújtott segítséget.

8; Isten éltesse a május hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás