Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. május 3-9.

1; Most vasárnaptól az esti szentmisék után, a Lorettó-i litániával köszöntjük Égi Édesanyánkat. Fogadják szeretettel Rokay Zoltán atya könyvének kivonatát, aminek a segítségével a májusi litánia lelkiségét szeretnénk megismertetni a kedves testvérekkel. Köszönjük a kivonat elkészítését és sokszorosítást.

2; Pénteken egész napos csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyre mindenkit szeretettel hív a szentségi Jézus. Akik tudnak egy-egy óra felügyeletet vállalni, azokat tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. Délután 5 órától közös szentségimádás lesz a templomban, majd az esti szentmise.

3; Jövő vasárnap az esti szentmise után, csendes szentségimádás lesz a templomban, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

4; Május 13-án, csütörtökön délelőtt 11 órától engesztelő imaórát, majd 12 órakor ünnepi szentmisét mutatunk be a Fatimai Szűzanya tiszteletére. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Ezen a napon este 6 órakor Soltvadkert- Selymesen lesz ünnepi szentmise, melyre szeretettel hívják a kedves testvéreket.

5; Május 15-én, szombaton délután 2 órától gyalogos zarándoklatra hívjuk és várjuk a testvéreket a templom előtt. Közösen, rózsafüzért imádkozva sétálunk ki Akasztóra, ahol részt veszünk a litánián és az esti szentmisén. Este külön busszal, együtt jövünk vissza. Tisztelettel kérjük, aki szeretne részt venni, május 12-ig jelentkezzen. Kiskőrösön ezen a napon reggel 8 órakor lesz a szentmise.

6; Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy május 16-án, vasárnap reggel 8 és este 6 órakor lesz szentmise. Ezen a napon 11 órakor a kalocsai zárdatemplomban lesz fatimai szentmise, melyre szeretettel hívják a kedves testvéreket.

7; Hálásan köszönjük a múlt vasárnapiperselyadományaikat, mellyel a papnevelés ügyét támogatták, köszönjük az emléktábla elkészítését és keretezését, köszönjük az anyák napi ajándék elkészítését, az oltárdísz felajánlását, a fűnyírást, a május 1-i szentmise utáni vendéglátásban nyújtott segítséget.

Megszakítás