Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. június 7-13.

1; A jövő héten, csütörtök és vasárnap kivételével reggel 8 órakor lesznek a szentmisék. Jövő vasárnap csak délelőtt 10 és este 6 órakor tartunk szentmisét.

2; Kedden este 6 órára, szeretettel hívjuk a templomba mindazokat a kedves testvéreket, akik szeretnének a nyár folyamán segíteni a templom díszítésében, takarításában.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a mátészalkai születésű görög katolikus vőlegény Ignácz Péter, Ignácz Gyula és Havasi Ágnes fia, valamint a kiskunfélegyházi születésű római katolikus menyasszony Keresztesi Gréta, Keresztesi István és Dencs Margit leánya között. Kérjük a kedves testvéreket, imádkozzanak a kántor úrért és kedves párjáért, akik szombaton kötnek házasságot a kiskunfélegyházi Ótemplomban.

4; Június 16-án, szerdán este 6 órától az Ambrosius Kórus Mysterium címmel ad koncertet templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

5; Tisztelettel jelezzük, hogy a nyári hittan és kézműves táborok létszáma betelt.

6; Június 18-án, pénteken este 7 órakor a Szegedi Harsonaegyüttes ad koncertet az evangélikus templomban, melyre mindenkit szeretettel hívnak és várnak.

7; Június 20-án, vasárnap délelőtt 10 órára, tanévzáró szentmisére hívjuk a gyerekeket ide a templomba.

8; Előre jelezzük azok részére, akik szeretnének közösen feljönni Budapestre az Eucharisztikus Kongresszus nyitószentmiséjére, a szombati Kossuth téri szentmisére és fáklyás felvonulásra, valamint a záró, pápai szentmisére, vagy ezek közül valamelyikre,hogy részükre június 21-én, hétfőn este 7 órától megbeszélés lesz a templomban.

9; Hálásan köszönjük a felajánlott virágokat, az Oltáriszentség őrzésében, az úrnapi ünnepünk előkészületeiben, a plébániakert rendezésében, a kerti tó elkészítésében nyújtott segítséget.

Megszakítás