Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. július 19-25.

1; A következő héten hétfőn, szerdán és csütörtökön nem lesz szentmise templomunkban.

2; Pénteken lesz egyházközségünk szentségimádási napja. A szokott módon egész napos, csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyet szeretettel ajánlunk a kedves testvérek figyelmébe. Akik tudnak, tisztelettel kérjük, egy-egy óra felügyeletet vállaljanak az Oltáriszentség őrzésében. Délután 5 órától közös szentségimádás lesz a templomban.

3; Ferenc pápa idén január 31-én bejelentette: „Elhatároztam, hogy megalapítom a Nagyszülők és Idősek Világnapját, amelyet az egész egyházban minden évben július negyedik vasárnapján tartunk…”. Ezen alakalomból megkülönböztetett szeretettel hívjuk a kedves nagyszülőket és idősebb testvéreinket, akiket a jövő heti vasárnapi szentmiséken külön köszöntünk.

4; Augusztus 13-án, pénteken egynapos kirándulást szervezünk Esztergomba. A részletes program a hirdetőtáblán lévő plakáton olvasható. Jelentkezni csak a plébánián lehet az útiköltség befizetésével.

5; A NEK Titkárság a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, várja a jelentkezéseket. A szervezés megkönnyítése miatt kérik, hogy minél korábban jelentkezzenek a résztvevők, ugyanakkor a helyek kiosztásánál is elsőbbséget élveznek a korábban regisztráltak. Egyházközségünkkel lehetőség van közösen feljönni Budapestre az Eucharisztikus Kongresszus nyitószentmiséjére, a szombati Kossuth téri szentmisére és fáklyás felvonulásra, valamint a záró, pápai szentmisére, vagy ezek közül valamelyikre. Akik szeretnének a kongresszuson részt venni, azok mielőbb jelentkezzenek a plébánián. A kongresszuson, a nyilvános szentmiséken és az eucharisztikus körmeneten való részvételünkkel tegyünk tanúságot hitünkről a világ felé.

6; Hálásan köszönjük a templom díszítésében nyújtott segítséget.

Megszakítás