Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. július 12-18.

1; A következő héten hétfőn, szerdán és pénteken nem lesz szentmise. Kedd, csütörtök este 6 órától, szombaton reggel 8 órakor lesz szentmise.

2; Július és augusztus hónapban vasárnaponként délelőtt 9 és este 6 órakor lesznek szentmisék.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a budapesti születésű római katolikus vőlegény Nagy Rajmond, Nagy Gábor és Fazakas Erzsébet fia, valamint a kecskeméti születésű római katolikus menyasszony Józsa Szabina Anita, Józsa Tibor és Egri Anita leánya között. Kérjük a kedves testvéreket imádkozzanak a fiatal párért, akik szombaton kötnek házasságot templomunkban.

4; Július 30-án, pénteken egy napos kirándulást szervezünk a Dunakanyarba. A részletes program a hirdetőtáblán lévő plakáton olvasható. Jelentkezni csak a plébánián lehet az útiköltség befizetésével.

5; Augusztus 13-án, pénteken egy napos kirándulást szervezünk Esztergomba. Jelentkezni csak a plébánián lehet az útiköltség befizetésével.

6; Akik szeretnének közösen feljönni Budapestre az Eucharisztikus Kongresszus nyitószentmiséjére, a szombati Kossuth téri szentmisére és fáklyás felvonulásra, valamint a záró, pápai szentmisére, vagy ezek közül valamelyikre,azok mielőbb jelentkezzenek a plébánián.

7; Hálásan köszönjük a felajánlott virágokat és a templom díszítésében nyújtott segítséget.

Megszakítás