Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. december 13-19.

1; Most vasárnap a délelőtti szentmise után játékos foglalkozásra hívjuk a gyerekeket.

2; Tartósélelmiszer adományaikat most vasárnap estig, a szentmisék előtt az oldalkápolnában helyezhetik el, melyeket előre is hálásan köszönünk.

3; Pénteken 16 és 20 óra között „KIMENŐ”-t hirdetünk a szülőknek. Ez idő alatt játékos gyermekfelügyeletet biztosítunk a plébánia közösségi termében, azok gyermekei részére, akik szeretnék karácsonyi teendőiket végezni. Közösségi terem a Rákóczi utca felől közelíthető meg. Szeretettel hívjuk és várjuk elsősorban az 5-14 éves korú gyerekeket.

4; Szombaton délelőtt 9-12 óra között mézeskalácssütésre hívjuk a gyerekeket a plébánia konyhájára, amit a Tomori utca felől közelíthetnek meg.

5; Szeretettel hívunk mindenkit december 19-én, advent 4. vasárnapján 16 órára a Harangvirág Evangélikus Óvoda Napocska csoportja karácsonyi műsorára ide a katolikus templomunkba.

6; Tisztelettel jelezzük, hogy december 21-én, kedden 8 órától ünnep előtti nagytakarítás, 14 órától a karácsonyfa díszítése, 17 óráról „last minute” gyónási lehetőség lesz a templomban.

7; Adventben hétfőn és szerdán 8-12 óra között naptárak, kalendáriumok, különféle könyvek, kegytárgyak vásárolhatók a plébánián. Megtekinthető a Szent II. János Pál oltárnál egy fényképes album az Eucharisztikus Kongresszusról és a mellette lévő lapon névvel és darabszámmal megrendelhető. Akik a múlt vasárnap megrendelték, a plébánián átvehetik 3.600 Ft ellenében.

8; Hálásan köszönjük a héten nyújtott segítséget, fényképes kiállítás elkészítését, paravánok behozatalát, betlehem összeállítását, irodai szolgálatban, adományok gyűjtésében nyújtott segítséget.

Megszakítás