Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2021. augusztus 2-8.

1; Most vasárnap, délután 5 órakor lesz templomunkban Babucsikné Zeikfalvy Anna 1Kor 4,7 című könyvének ünnepélyes bemutatója. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; A következő héten, kedden és csütörtökön nem lesz szentmise templomunkban.

3; Akinek van kedve és lehetősége egy vadkerti fagyizáshoz, annak tisztelettel jelezzük, hogy a szerda esti szentmisére biciklivel jöjjön. A szentmise után közösen áttekerünk Soltvadkertre, fagyizunk egyet és visszagurulunk Kiskőrösre.

4; A héten lesz elsőpéntek. Napközben egyéni szentségimádási lehetőség lesz a közösségi teremben, melyhez tisztelettel kérjük a segítségüket. Délután 5 órától közös szentségimádás lesz, ez idő alatt gyónási lehetőséget biztosítunk. Az esti szentmise után beszámolót tartok a három hetes lelkigyakorlatomról. Akit érdekel, hogy telik egy 3 hetes papi lelkigyakorlat, azt szeretettel várom péntek este a templomban.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a szegedi születésűrómai katolikus vőlegény Sajdik Péter, Sajdik Imre és Flaisz Erika fia, valamint a kiskunhalasi születésű római katolikus menyasszony Kovács Anita, Kovács Péter és Varga Judit leánya között. Kérjük, a kedves testvéreket imádkozzanak az ifjú párért, akik szombaton fognak templomunkban házasságot kötni.

6; Jövő szombaton az esti szentmise után a litániával köszöntjük a Szűzanyát.

7; Jövő vasárnap este a szentmise után csendes szentségimádási óra lesz a templomban, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

8; Augusztus 13-án, pénteken egynapos kirándulást szervezünk Esztergomba. A részletes program a hirdetőtáblán lévő plakáton olvasható. Jelentkezni csak a plébánián lehet az útiköltség befizetésével hétfő délig.

9; Hálásan köszönjük a felajánlott virágokat, a templom díszítésében és takarításában nyújtott segítséget.

Megszakítás