Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. szeptember 28. – 2020. október 4.

1; Most vasárnap az esti szentmisén Szentírás-megáldást végzünk, aki szeretné otthoni bibliaolvasására Isten áldását és a Szentlélek vezetését kérni, hozza magával Szentírását. Szintén erre a szentmisére, és utána egy rövid megbeszélésre szeretettel hívjuk a Vándor Evangélium Imacsoportok tagjait.

2; Szerdán kivételesen nem lesz szentmise, helyette esti mesére hívjuk a kedves testvéreket 18 órára a templomba. A Magyar Népmese Napja, Benedek Elek születésének évfordulója alkalmából magyar népmeséket olvasunk és hallgatunk közösen.

3; Október 1-től minden esti szentmise 17 órakor kezdődik, amely után a rózsafüzér közös elimádkozásával köszöntjük a Szűzanyát. Csütörtökön lesz esti szentmise.

4; Elsőpénteken reggel 8 órától egyéni szentségimádás lesz a közösségi teremben. Akik tudnak felügyeletet biztosítani, tisztelettel kérjük, jelentkezzenek. Délután 4 órától közös szentségimádás lesz a templomban, amely alatt elimádkozzuk a rózsafüzért. Szentmise után közös bibliaóra, majd megbeszélést tartunk az egyházközség képviselőtestületének tagjaival, melyre szeretettel hívjuk őket.

5; Leányfalusi Vilmos karnagy úr gyémántmiséjét későbbi időpontra helyeztük át. Az új alkalmat előre fogjuk majd jelezni a kedves testvéreknek.

6; Hálásan köszönjük a pálos rendtörténetet bemutató busz felügyeletét, külön köszönet a Polgármesteri Hivatalnak a közterület ingyenes használatáért. Hálásan köszönjük a templom díszítésére felajánlott virágot és a díszítésben nyújtott segítséget.

7; Isten éltesse a születésnapjukat, névnapjukat és házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás