Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. szeptember 14-20.

1; Szeretettel várjuk a plébánián,hétfőn este 7 óráraa bérmálásra készülő felnőtteket.

2; Szeptember 13-20. között az IEC2020 Youtube-csatornáján, online előtalálkozót rendeznek a jövő évi Eucharisztikus Kongresszusra készülve. Szeretettel ajánljuk a testvérek figyelmébe, ezt az internetes lelki programot.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Brecska Sándor Zsolt római katolikus vőlegény, Brecska Sándor és Zsömbör Rozália fia és a budapesti születésű Bácsics Mónika Irén római katolikus menyasszony, Bácsics Tibor és Karai Irén leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért.

4; Jövő vasárnap délelőtt 10 órakor lesz a bérmálási szentmisénk. Ezen a napon Boráros Imre Kossuth-díjas, felvidéki színművész határátkelése akadályoztatva van a járványügyi intézkedések miatt, a délután fél 5-re hirdetett Felvidéki magyarok litániája című előadása ELMARAD!!!

5; Szeptember 27-én, vasárnap reggel 8 és este 6 órakor lesznek szentmisék. Az esti szentmisén szentírás-megáldást végzünk, aki szeretné otthoni bibliaolvasására Isten áldását és a Szentlélek vezetését kérni, hozza magával Szentírását. Szintén erre a szentmisére, és utána egy rövid megbeszélésre szeretettel hívjuk a Vándor evangélium Imacsoportok tagjait.

6; Hálásan köszönjük Kunhegyesi Feró kiállításának ügyeletéhez nyújtott segítségüket. Tisztelettel kérnénk továbbra is a segítségüket, akik tudnak hétfőtől-péntekig délelőttönként 1-1 óra templomőrzést vállalni, szíveskedjenek jelentkezni a sekrestyében.

7; Hálásan köszönjük a templom díszítésére felajánlott virágokat és a díszítésben nyújtott segítséget. Továbbá köszönjük a nyitott templomok éjszakája programunk megvalósításában nyújtott mindennemű segítséget: templom padlásának takarítását, a világítás, a védőkorlát, a tablóképek elkészítését, a kvíz játék és az állomások előkészítését, levezetését, az orgonaismertetést.

Megszakítás