Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. október 19-25.

1; Mai vasárnap Missziós gyűjtést tart egyházunk, mellyel a külföldi missziókban élők munkáját támogathatják a kedves testvérek. Adományaikat előre is hálásan köszönjük.

2; Szerdán kirándulást szervezünk, amelyen egyházmegyénk néhány templomával ismerkedhetünk meg. Aki szeretne részt venni a kiránduláson, hétfőn délig jelentkezhet. Ezen a napon, Kiskőrösön nem lesz szentmise.

3; Csütörtökön lesz Szent II. János Pál pápa liturgikus ünnepe. Este 5 órakor ünnepi szentmisét mutatunk be templomunkban.

4; Nemzeti ünnepünk alkalmából, pénteken kivételesen a szentmise előtt, délután 4 órától lesz a rózsafüzér imádság, majd este 5 órakor a szentmise. Ezek után folytatódik a városi megemlékezés az ’56-os kopjafánál.

5; Hálásan köszönjük a templomdíszítésben nyújtott segítséget.

6; Imádság Dr. Bábel Balázs érsek atyáért 70. születésnapja alkalmából

Mindenható örök Isten, állj főpásztorunk mellett áldásoddal, hogy Szent Fiadat képviselhesse számunkra: gyújtson lángra buzgalmával, szégyenítsen meg példájával, szívén hordozzon szeretetével, megerősítsen türelmével, tartson meg a Szentlélek örömében, esedezzen ki ránk áldást imájával, tápláljon a te tanításoddal és tegyen minket tiszta, szent népeddé, Isten szolgáivá igazságban és szeretetben. 

Úr Jézus Krisztus, tedd főegyházmegyénket élő sejtté Egyházadban. Áldd meg Balázs főpásztorunkat, ajándékozd neki kormányzásában bölcsességed fényét és Szíved szeretetét. Óvd meg a gonosz minden támadásától. Adj neki okos és önzetlen munkatársakat. Tölts el minket tisztelettel, felebaráti szeretettel érsekünk iránt, hálával az főegyházmegyénknek adott kegyelmekért, és taníts meg felelősséget is viselni érte. Jutalmazd meg főpásztorunk munkáját és fáradozásait majdan az örök javakkal. Ámen. 

(Sacramentarium Veronense)

Megszakítás