Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. március 16-22.

1; Nagyböjti lelkigyakorlatunk most a héten, hétfő-kedd-szerdán lesz este 5 órakor kezdődő szentmiséken. Mindhárom nap délután 4 órától gyóntatás, alatta rózsafüzér, keresztút, szentségimádás lesz. Tisztelettel kérném, aki csak teheti, végezze el az ünnep előtti szentgyónását. Készüljünk közösen a Szent József napi búcsúra, betegek szent kenetére, húsvétra, az Eucharisztikus Kongresszusra. Lelkigyakorlatunkat Péceli Bence Imre OCD kármelita atya vezeti, szeretettel várunk mindenkit.

2; Mindenkit nagy tisztelettel hívunk és várunk közösségünk védőszentjének főünnepén március 19-én, csütörtökön este 5 órakor kezdődő ünnepi szentmisénkre, melyet Főtisztelendő Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök atya fog bemutatni. A szentmise után elhelyezzük templomunk homlokzatán az Eucharisztikus Kongresszusra hívogató óriás plakátot.

3; Pénteken az esti szentmise után keresztúti ájtatosságot tartunk, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. A keresztutat közösségünk imacsoportja vezeti.

4; A mai vasárnaptól a jövő vasárnapig adhatják le tartós élelmiszer felajánlásukat, mindazok a kedves testvérek, akik segíteni szeretnék szegényebb körülmények között élő testvéreiket. Adományaikat a templom oratóriumában helyezhetik el a szentmisék előtt vagy után.

5; Tisztelettel kérjük, hogy egymásra, egymás értékeire figyeljünk oda, illetve a szentáldozás idejére a kedves testvérek ne hagyják táskáikat, értékeiket a padban.

6; Jövő vasárnap 9 órakor gitáros szentmise lesz, melyre külön szeretettel várjuk az elsőáldozókat, valamint az utána következő előkészítő alkalomra is. Jövő vasárnap az esti szentmise keretében szolgáltatjuk ki a betegek szent kenetét, melyre szeretettel hívjuk a 60 év feletti vagy a tartós betegségben élő kedves testvéreket. Tisztelettel kérném, akik szeretnének részesülni a szent kenetben, vegyenek részt a lelkigyakorlatunkon és végezzék el a szentgyónásukat.

7; Akik jelentkeztek a Passio 2020 előadásra, azoknak tisztelettel jelezzük, hogy az előadás elmarad.

Megszakítás