Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. június 8-14.

1; Most vasárnap az esti szentmise és litánia után egyéni, csendes szentségimádásra lesz lehetőség a templomban. Mindenkit szeretettel hív az Oltáriszentségben köztünk élő Jézus.

2; Az Eucharisztikus Kongresszushoz kapcsolódóan az idei évben is közös szentségimádással készülünk Úrnapjára. A plébániát közösségként regisztráltuk a Corpus Domini hivatalos oldalán, a szentségimádás itt a templomban lesz szombaton az esti szentmise után. Mindenkit szeretettel várunk.

3; Tisztelettel jelezzük a testvéreknek, hogy jövő vasárnaptól a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia visszavonta felmentését a vasárnapi szentmiséken való részvétel kötelezettsége alól.

4; Jövő vasárnap Úrnapja. Reggel 8, délelőtt 10 és este 6 órakor lesznek szentmisék. Az úrnapi körmenet a 10 órai szentmise után lesz, melyre külön szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Aki szeretne hozzájárulni az úrnapi díszítéshez, virágfelajánlását szeretettel fogadjuk szombat délig.

5; Már most jelezzük a kedves testvéreknek, hogy június 21-én, vasárnap reggel 8 és este 6 órakor lesznek a szentmisék. Június 28-án vasárnaptól pedig a karantén előtti, és már nyári időpontokhoz térünk vissza: délelőtt 9 és este 6 órai kezdéssel lesznek a szentmisék.

6; Hálásan köszönöm Moravcsikné Erzsikének a plébánia háztörténet könyvének folyamatos készítését, aktualizálását, valamint Csengődiné Éva néninek a virágfelajánlását.

7; Június 15-től 19-ig, 8 és 12 óra között nyári hittanos tábort szerveznek a hitoktatók a plébánia udvarán. Szeretettel várják elsősorban alsó tagozatos gyerekek jelentkezését. Egy adatlapot kell kitölteni, valamint egy háziorvosi igazolással kell a gyermek egészségét bizonyítani. Adatlap átvehető a sekrestyében vagy a plébánián. Összesen 30 főt tudnak fogadni, amennyiben igény lesz rá, június 22-től 26-ig egy újabb tábort is megszerveznek.

Megszakítás