Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. június 29. – 2020. július 5.

1; Jelezzük a kedves testvéreknek, hogy hétfőn, Szent Péter és Pál ünnepén este 22:00 órakor kezdődik a fáklyás szentmise a plébánia udvarán. Természetesen megfelelő időjárás esetén, ha esne az eső, akkor a templomban.

2; Szerdán nem lesz szentmise, helyette csütörtökön, Sarlós Boldogasszony ünnepén lesz este 6 órakor szentmise. Előre jelezzük: július és augusztus hónapban, hétfőn és kedden reggel 8 órakor, illetve szerdák helyett csütörtökönként lesznek a szentmisék.

3; Július első péntekén reggel 8 órától egyéni szentségimádás lesz a közösségi teremben, akik szeretnének egy-egy óra felügyeletet vállalni, azok szíveskedjenek a sekrestyében jelentkezni. Ezen a napon délután 5 órától közös szentségimádás lesz, amely alatt folytatódik a nagy kilenced imádkozása és ez idő alatt, valamint a szentmise végén, lehetőség adódik a szentgyónásaink elvégzésére.

4; Szombaton Berki József atya temetésén veszek részt Salgótarjánban, a helyettes atya reggel 8 órakor fog misézni Kiskőrösön.

5; Jövő vasárnap, július 5-én délelőtt 9 órakor Stefszki Ferenc atya fog újmisét bemutatni a templomunkban, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Tisztelettel jelezzük, hogy ugyanezen a napon déli 12 órakor Podmaniczki Imre atya mutatja be aranymiséjét Páhin a katolikus templomban. Elsővasárnap lévén este 7 órától egyéni, csendes szentségimádási óra lesz templomunkban.

6; Hálásan köszönöm a hittantábor és a kézműves, játékos tábor megszervezését a hitoktatóknak: Ignácz Péternek, Bata Lászlóné Sike Orsolyának és Tóth Katalinnak. A segítőknek: Kupsza Alíznak, Nemes Nórának, Nédó Viviennek és Karalkov Ritának. A különféle színes foglalkozások megtartását: Babucsikné Zeikfalvy Anna néninek, Péczkáné Marcsinak és kolléganőinek, Endrődiné Sámel Zsuzsának, és Szentgyörgyi Ibolyának. Dulai Ágnesnek, hogy közvetítésével a TESCO áruház is támogatta a gyerekek táboroztatását. Vörös Lászlónak, hogy a gyerekek keceli kirándulásához ingyen biztosította saját buszát. És a sok-sok önzetlen felajánlását a szülőknek, különösen is a nagymamáknak, akik elhalmozták a gyerekeket mindenféle finomságokkal. Köszönetem Koczkás Lászlóné Erzsike néninek, aki szombat reggel 6 órára jött a templom díszítésében segíteni.

7; Szeretettel köszöntjük mindazokat, akik júniusban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat. Isten éltesse őket.

Megszakítás