Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. január 27. – 2020. február 2.

1; Az ökumenikus imaesték záró alkalma, most vasárnap este 5 órakor kezdődik a Baptista imaházban. Szeretettel hívják a kedves testvéreket.

2; Szeretettel hívja a kántor úr az énekkar jelen, és csatlakozni vágyó tagjait hétfőn este 6 órára a közösségi terembe, a soron következő énekpróbára.

3; Kedd: szentségimádási napunk lesz, akik tudnak egy-egy óra szentségi felügyeletet vállalni, azokat tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. Az esti szentmise után a Két pápa című filmet vetítjük a Tomori utcai közösségi teremben, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

4; Szeretettel várjuk a plébániára, csütörtök este 6 órára a felnőtt szentségi felkészítőre járó testvéreket.

 5; Szombat: szeretettel várjuk délután 2 órára jegyes oktatásra azokat a fiatal párokat, akik az idei évben szeretnének házasságot kötni templomunkban. Délután 3 órára szeretettel várjuk a ministránsokat és a ministrálni vágyókat a plébánia közösségi termébe. Délután fél 5-től a Mária litániával köszöntjük a Szűzanyát. A bérmálkozásra készülő fiatalokat szeretettel várjuk este 6 órára a közösségi terembe a soron következő felkészítőre.

6; Jövő vasárnap: a szentmisék végén Balázs áldást osztunk. A délelőtti szentmise keretében gyertyaszentelési szertartást végezzük. Gyertyát hozhatnak is a kedves testvérek magukkal és itt is lehet majd szentelt gyertyát vásárolni. Az esti szentmise keretében a lourdes-i kilencedet kezdjük imádkozni, készülve az ünnepre. Az esti szentmise után, az elsővasárnapi csendes szentségimádási óra kezdődik a közösségi teremben, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

7; Házasság Hete: február 9-én, vasárnap a délelőtti szentmisére szeretettel hívunk minden házaspárt. 14-én, pénteken este Kerekegyházáról érkezik hozzánk a Kovács házaspár, mely estre külön szeretettel hívjuk a házaspárokat. 16-án, vasárnap az esti szentmisére szeretettel hívjuk a jubiláló házaspárokat, és azokat a kedves testvéreket is, akik özvegyként élik meg házassági jubileumukat.

8; Isten éltesse mindazokat, akik ebben a hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás