Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. január 20-266.

1; Az Ökumenikus imaesték hétfőn este 6 órakor folytatódnak. Hétfőn, kedden és szerdán este 6 órakor, templomunkban lesznek megtartva az alkalmak.  A hét részletes időpontjai és helyszínei a hirdetőtáblában olvashatók. Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk.

2; Csütörtök este 5 órakor, Tarics Péter tart előadást a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban, „Tanúságtétel, (I)gazság, Végítélet” címmel. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

3; Pénteken este 6 órakor Kecelen, a Római katolikus plébániatemplomban tart előadást Dr. Székely János, szombathelyi megyéspüspök „Szeretetre születtünk” címmel a KÉSZ és Cursillo keceli csoportjainak szervezésében. Mindenkit szeretettel várnak.

4; Szombaton délután 3 órára szeretettel várjuk a ministránsokat és a ministrálni vágyókat a plébánia közösségi termébe.

5; A bérmálkozásra készülő fiatalokat szeretettel várjuk szombaton este 6 órára a közösségi terembe a soron következő előkészületi alkalomra.

6; Az ökumenikus imaesték záró alkalma, vasárnap este 5 órakor kezdődik a Baptista imaházban. Szeretettel hívják a kedves testvéreket.

7; Február 1-én, szombaton délután 2 órára várjuk azokat a jegyespárokat a plébániára jegyes oktatásra, akik az idei évben szeretnének házasságot kötni templomunkban.

8; A budapesti Eucharisztikus Kongresszuson való részvétel regisztrációhoz kötött. Akik a nyitó, valamint a záró alkalmakon szeretnének csoportosan részt venni és közösen regisztrálni, azok szíveskedjenek jelentkezni az Élő Víz hetilap mellett található jelentkezési lapon. Azt kitöltve és elhelyezve a mellette lévő kosárba. Pontos részleteket a márciusban tartandó megbeszélésen fogunk tudni mondani. Azon az alkalmon lesz lehetőség jelezni azt is, hogy a két csoportos alkalom közül melyiken (nyitó, záró, mindkettő) szeretnének részt venni.

Megszakítás